Θεοδωρίδης: «Βρύζας, Δέδες, Φιλιππούσης κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο. Πρέπει να φύγουν»

Επίθεση στην ΕΠΟ και στη διαιτησία από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό:
Για το διαιτητικό κομμάτι: «Πρέπει να φύγει αν φοράει παντελόνια, ο κύριος Βρύζας, ο κύριος Δέδες, ο κύριος Φιλιππούσης. Το καταστρέψανε το ποδόσφαιρο. Δεν αντέχει ο κόσμος του, τους κρατάω με το ζόρι. Ο κύριος Κοντονής να φροντίσει στα γεύματα να μην παίρνει μόνο ειδικούς δημοσιογράφους. Τι φοβάται; Αυτά είναι σοβαρά θέματα. Οι διαιτησίες μας «σφάξανε», την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός τώρα, οι εφτά διεθνείς διαιτητές είναι για σβήσιμο, είναι τυχαίο ότι ο Κύζας έπαιξε στο 4-0 με τον ΠΑΟ και εμάς στην Τούμπα. Και με τις συνθήκες που υπήρχαν. Είναι θέματα άλλων ομάδων αυτά, δεν θέλω να σχολιάσω».
Για τα δικαστικά και γενικότερα τα εξωαγωνιστικά θέματα: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιδιώξει να κάνει δίκες χωρίς αιτία και μάρτυρα. Συγχαίρω τους παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας γιατί ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι αμειβόμενοι γιατί το αξίζουν. Στην ΕΠΟ δεν ξέρω αν είναι νόμιμοι αυτοί που παίρνουν τα λεφτά. Αυτή είναι μια απορία του Ολυμπιακού.

Αυτοί οι διάφοροι πρόεδροι των διαφόρων Ενώσεων, αυτός ο κύριος από τη Θεσσαλία, είναι δυνατόν να θέλει να κάνει τον παρατηρητή σε αγώνα, με τι γνώσεις; Αυτοί ήρθαν για να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό, κυνηγούσαν τους παίκτες στα αποδυτήρια, κάνανε δήθεν τους ευγενείς. Έχουνε γίνει ρεζίλι με τις διάφορες αρχαιρεσίες. Το πρόβλημα είναι αλλού, δεν είναι ο Ολυμπιακός. Είναι να κάνουν ομάδες, να έχουν σοβαρότητα και να κάνουν επενδύσεις όπως ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι μέγιστος σε όλα τα αθλήματα. Πρέπει να αλλάξουν οι Πρόεδροι των Ενώσεων, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».