Το παραμύθι της συμπληρωματικής έκθεσης

Ων ουκ έτσι αριθμός αστυνομικές εκθέσεις να παρουσιαστούν και άλλες τόσες να δημοσιοποιηθούν σε τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξουν τα κανονιστικά δεδομένα στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Το παραμύθι της συμπληρωματικής έκθεσης του παρατηρητή αγώνα δεν έχει πουθενά δράκο. Δεν προβλέπεται, δεν υφίσταται, δεν ανταποκρίνεται σε καμία κανονιστική πρόβλεψη, κανείς δεν το ξέρει, δεν το έχει ακούσει, δεν μπορεί να το υιοθετήσει.
Ένα κι ένα κάνουν δύο. Συμπληρωματική έκθεση παρατηρητή δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη και θα αποτελέσει σκάνδαλο πρώτου μεγέθους να τακτικοί δικαστές κάνουν αποδεκτή αυτή την συγκλονιστική αλχημεία που οι περισσότεροι βγάζουν το συμπέρασμα ότι ανακαλύφθηκε για να διασωθεί ο ΠΑΟΚ με τις ευλογίες της ΑΕΚ και είναι ένα ακόμη συμπέρασμα που βγαίνει. Αλλωστε και οι δυο κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών. Ο ΠΑΟΚ με -6 και η ΑΕΚ με -3, αν φυσικά υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Η έκθεση του παρατηρητή είναι μια και μοναδική. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, έχει χρόνο μέχρις τις 12.00 της επομένης του αγώνα να την διαβιβάσει στη διοργανώτρια. Χρόνος υπεραρκετός για να βάλει σε τάξη τις προσλαμβάνουσες, τις εικόνες, τα γεγονότα, τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις. Τα υπόλοιπα είναι όλα προϊόντα ασκήσεων πανικού εκείνων που πίστεψαν τιμωρία του Ολυμπιακού και ξαφνικά είδαν την κακούργα τη ζωή να τα φέρνει όλα ανάποδα.