Τιμωρία Ολυμπιακού; Φυσικά ούτε για πλάκα!

***Παρά τη μεθόδευση οι περισσότερες καταθέσεις από τον Πλατανιά είναι συντριπτικά υπέρ της αλήθειας, δηλαδή ότι δεν έγινε κάτι στο «Γ.Καραϊσκάκης»
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Οργανο της Superleague για τη δήθεν υπόθεση του αγώνα με τον Πλατανιά, κάτι αναμενόμενο μετά την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Την… κωμωδία αναδεικνύουν μέχρι και τα ίδια τα «παπαγαλάκια» της προπαγάνδας, που τη μια μέρα γράφουν ότι οι πρωταθλητές κινδυνεύουν με υποβιβασμό και την άλλη με αφαίρεση έξι βαθμών. Ομως, επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για υπόθεση-φούσκα και τίποτα παραπάνω, όπως φυσικά δείχνουν όλα τα δεδομένα.
Οι περισσότερες καταθέσεις των παικτών και των μελών της αποστολής του Πλατανιά είναι συντριπτικά υπέρ της αλήθειας (16-10), δηλαδή ότι δεν έγινε τίποτα στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ομως, και όσοι υποστηρίζουν ότι τάχα κάτι έγινε, είτε μιλούν με αοριστολογίες είτε αυτοαναιρούνται είτε αναιρούνται από κάποιους που τους παρουσιάζουν ως δήθεν παθόντες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αποστολόπουλος στις 20 Απριλίου δήλωσε ότι δεν έγινε κάτι και λίγες μέρες μετά κατέθεσε διαφορετικά πράγματα, με συνέπεια να αυτοαναιρείται!
Υπάρχει περίπτωση ο αθλητικός δικαστής της Superleague να λάβει σοβαρά υπόψη όσους… ανακάλυψαν υπόθεση έναν μήνα μετά; Οπως δήλωσε και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας «οι δικαστές δεν είναι κορόιδα να μην αντιλαμβάνονται τη σκοπιμότητα». Με βάση το δεδικασμένο του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα πρόσθετης παρέμβασης και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατήγγειλε μεθόδευση από τους Θεσσαλονικείς.
Δεν είμαστε σίγουροι αν θα υπήρχε και πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αν δεν υπήρχε η επικοινωνιακή πίεση ως απόπειρα συμψηφισμού για τα απίστευτα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου στον Πανθεσσαλικό, καθώς ο μεν ΠΑΟΚ κινδυνεύει με μείον έξι βαθμούς, η δε ΑΕΚ με μείον τρεις. Ομως, άλλο προπαγάνδα, άλλο αθλητική δικαιοσύνη και την Τετάρτη στο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας αναμένεται να λάμψει η αλήθεια.

*Λόγω της αποχής των δικηγόρων οι απολογίες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αναβλήθηκαν για τις 25 Μαΐου. Αρα οι ποινές θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν.