Αν κάποιος συμπεράνει ότι παντού στην ομοσπονδία κάποιες ομάδες κάνουν ότι θέλουν, πόσο εκτός κλίματος θα είναι;

***Με δεδομένο ότι η ΠΔΕ/ΕΠΟ παραδέχθηκε πως οι δυο φιναλίστ επέλεξαν την έδρα του τελικού και μάλιστα επέλεξαν γήπεδο εκτός λίστας!!!

Επανερχόμαστε στην ανακοίνωση-έπος της διοικούσας της Ομοσπονδίας για το θέμα του τελικού Κυπέλλου και ειδικότερα στο ότι όλα ξεκίνησαν από την επιλογή ενός ακατάλληλου γηπέδου, καθώς ήταν γνωστό από πριν ότι το Πανθεσσαλικό δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν Τελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Πριν από τον τελικό-αίσχος γνωρίζαμε ότι διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ, όμως οι υψηλά αμειβόμενοι της διοικούσας όχι μόνο δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη αλλά επιχειρούν να καταρρίψουν κάθε έννοια λογικής και ευθύνης.
Τι μας λένε στην ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν την περασμένη Κυριακή; Δεν επέλεξαν αυτοί το Πανθεσσαλικό αλλά οι ομάδες!!! Προσέξτε ένα γήπεδο που δεν έχει άδεια. Και οι άνθρωποι, οι οποίοι τη μόνη… εξομάλυνση που έκαναν ήταν να απολύσουν υπαλλήλους από την ΕΠΟ και να επαναφέρουν στους πίνακες κομμένους διαιτητές, δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη. Δηλαδή, αν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πρότειναν ως έδρα του τελικού το γήπεδο του Αστέρα Ραχούλας, οι της ΠορΔΕ θα το έκαναν αποδεκτό!!!!
Διαβάστε το κομμάτι της ανακοίνωσης με το οποίο παραδέχονται ότι δεν επέλεξαν την έδρα του τελικού;
«Υπενθυμίζουμε επίσης, προς κάθε κατεύθυνση ότι με απόφασή της η ΠΔΕ πρότεινε, από εβδομάδων, την επιλογή ενός από τα γήπεδα ΟΑΚΑ, Καυταντζόγλειο, Παγκρήτιο, Πανπελοποννησιακό και Λάρισας, γήπεδα τα οποία απέρριψαν οι δύο φιναλίστ για να συμφωνήσουν, και οι δύο, μόλις 5 ημέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού στο εκτός των αρχικών επιλογών της ΠΔΕ γήπεδο όπου και αυτός διεξήχθη, υπό τον όρο ότι θα γίνουν σε αυτό όλες οι απαραίτητες για τις αδειοδοτήσεις του και την διεξαγωγή του αγώνα εργασίες, πράγμα που, παρά τις ασφυκτικές προθεσμίες έγινε».
Υποτίθεται ότι διορίστηκαν από το κράτος (και όχι από τη FIFA) για να σώσουν το ποδόσφαιρο.
Αν κάποιος συμπεράνει ότι παντού κάνουν ότι θέλουν οι ομάδες πόσο εκτός κλίματος θα είναι;
Αλλωστε δεν καταδίκασαν ούτε τα επεισόδια, ενώ αναφέρονται σε «άγνωστα εγκληματικά στοιχεία» και όχι σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, άρα διαφαίνεται και προσπάθεια να πέσουν στα μαλακά οι δυο ΠΑΕ, όταν θα κληθούν να απολογηθούν στα δικαστικά όργανα της ομοσπονδίας.

Μην ξεχνάτε και το εξής: Ότι οι Δέδες και Βρύζας που είναι στη διοικούσα της ΕΠΟ προέρχονται από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. Πρώην υπάλληλοί τους είναι…