Ρεζίλι των σκυλιών

Ούτε έναν τελικό Κυπέλλου δεν μπορεί να διοργανώσει η ΠορΔΕ ΕΠΟ, αφού τον όρισαν στο Πανθεσσαλικό για να κάνουν ρουσφέτι στον Λασκαράκη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, όμως οι άνθρωποι είναι τόσο άσχετοι (ή μήπως επικίνδυνοι;) που δεν συνειδητοποίησαν τι έκαναν, επειδή ακόμη και οι πέτρες γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει σημαντικές ελλείψεις, άρα δεν μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα, όπως ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Περί ανικανότητας ούτε λόγος αφού οι «δοτοί» παράγοντες στη διάρκεια της θητείας τους δεν πρόσφεραν τίποτα στον ελληνικό ποδόσφαιρο πέραν των απολύσεων υπαλλήλων, την ψήφιση «φωτογραφικών» κανονισμών της διαιτησίας και την ταυτόχρονη υποδήλωσή της σε συγκεκριμένο παράκεντρο, δεδομένου ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος κατάγγειλε ενώπιον του Βασιλειάδη ότι «η διαιτησία είναι υπό τον Θωμά» και η ΠορΔΕ ΕΠΟ περίμενε (τρία πουλάκια κάθονταν) για να απαντήσει ο Κουτσοκούμνης.
Την θητεία τους στην ομοσπονδία θα θυμούνται μόνο οι ίδιοι λόγω των αμοιβών-μαμούθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν. Μάλιστα, ο πόθος κάποιων να προσφέρουν ήταν τόσο μεγάλος, καθώς έκαναν συμβόλαια ως υπάλληλοι άσχετα αν επρόκειτο για διοικούντες!!! Αν μη τι άλλο πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, υπάλληλοι να διοικούν ομοσπονδία!!!
Αφού τα έκαναν όλα… λαμπόγυαλο, γιατί να προκαλεί έκπληξη η ανικανότητά τους να διοργανώσουν έναν τελικό. Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM  «το κλιμάκιο που τρέχει τις εργασίες του γηπέδου (σ.σ. Πανθεσσαλικό), ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, παράταση στον τελικό για λίγες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα που υπάρχουν. Επί της ουσίας, εκείνο που ζητάει το κλιμάκιο της ΕΠΟ είναι χρόνος, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και το στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού. Πόσω μάλλον του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος».

Καληνύχτα σας…