«Ποιοι με εκβιάζουν για να μπλέξω τον Μαρινάκη»

***Αποκαλύπτει ότι δέχεται αφόρητες παρεμβάσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού
ΠΗΓΗ: www.real.gr
Της Αννας Κανδύλη

Πιέσεις ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα, αλλά και σχέδιο εξόντωσής του καταγγέλλει από τη φυλακή ο Μάκης Γιαννουσάκης, καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1».
Μιλώντας στη Realnews, αποκαλύπτει ότι δέχεται αφόρητες παρεμβάσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών. «Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.
Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες , οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Ομως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι « για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».
Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον κ. Γιαννουσάκη με αφορμή μηνυτήρια αναφορά-«φωτιά» που κατέθεσε στον Αρειο Πάγο.


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά όλο το δημοσίευμα της Realnews
Σχόλια