Μανούσος: «Κανείς δεν μας ακούμπησε στο Καραϊσκάκη»

***Άλλη μια σκευωρία καταρρέει με πάταγο…
 ***«Δεν ξέρω γιατί ο συμπαίκτης μου έκανε καταγγελία. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε»
***«Δεν γνωρίζω εάν ο Αποστολόπουλος ήταν στα αποδυτήρια την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση»

ΠΗΓΗ: www.sportit.gr

Ο Γιώργος Μανούσος αναφέρεται σε όσα συνέβησαν στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς και τονίζει ότι ουδείς χτύπησε τα μέλη της αποστολής της ομάδας του.

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε στο Sportit για την φετινή παρουσία του Πλατανιά στο Πρωτάθλημα, τη δική του πολύ καλή σεζόν με τα 8 γκολ και τις 3 ασίστ, αλλά και αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας ότι η κατάσταση δεν ξέφυγε σε καμία περίπτωση από όσα πολλές φορές συμβαίνουν, με ύβρεις και αποδοκιμασίες, στα ελληνικά γήπεδα.
Ο επιθετικός του Πλατανιά διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δέχτηκαν χτυπήματα στα αποδυτήρια, όπως διαδίδεται τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή και την καταγγελία του συμπαίκτη του Αποστολόπουλου στον αθλητικό εισαγγελέα.

-Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τον προ μηνός αγώνα σας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τί ακριβώς είχε συμβεί;
«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτό το θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσον αφορά στην αναμέτρηση και εντός γηπέδου όλα κύλησαν φυσιολογικά, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Κατά την άφιξή μας μακριά από τα αποδυτήρια υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες και ύβρεις, όπως και στο ημίχρονο. Στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρξαν κάποιες εντάσεις που συνηθίζονται σε αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κάποιες φωνές, βρισιές και μέχρι εκεί. Εγώ είχα δεχτεί ίσως κάποιες ύβρεις από την εξέδρα όταν πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια, επειδή είχα σκοράρει λίγο νωρίτερα με το πέναλτι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στα γήπεδα της πρώτης και της δεύτερης Εθνικής που έχω παίξει, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο».

-Υπάρχει φημολογία ότι ένας συμπαίκτης σου, ο Αποστολόπουλος, έχει κάνει καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πολύ σοβαρά έκτροπα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ισχύει κάτι τέτοιο, έγιναν αυτά που λέγεται ότι έχει καταθέσει;

«Σας είπα πως δεν συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο».