Εκαναν κλειστό κλαμπ τη διαιτησία!

***Στα τελευταία παιχνίδια (τους ημιτελικούς και τον τελικό Κυπέλλου και των τριών αγωνιστικών των πλέι οφ, συνολικά 11) όρισαν να σφυρίξουν συνολικά εννέα διαιτητές
***Εκτός από μέλη της ΚΕΔ το παράνομο δίδυμο είναι… δικαστές ή… μέντιουμ;
***Με βάση τους ορισμούς θεωρούν τον Καλογερόπουλο πιο φορμαρισμένο διαιτητή, έναν ρέφερι που μπήκε σε ντέρμπι μετά από 14 μήνες, ενώ σφυρίζει στα πλέι οφ μετά από δυο χρόνια!!!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία υπό την ηγεσία της παράνομης ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Χωρίς λογική, χωρίς ισονομία, το δίδυμο ισοπέδωσε τα πάντα. Θεωρούν ότι η διαιτησία είναι …τσιφλίκι τους και κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ τα εξόφθαλμα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο; Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο έχουν καταντήσει την ελληνική διαιτησία, καθώς… κατάφεραν να κάψουν όλους τους διαιτητές;
Τι θα πει δεν έχουν εμπιστοσύνη στον τάδε ή στο δείνα διαιτητή; Στην ΚΕΔ είναι δικαστές ή μέντιουμ; Αν έχουν στοιχεία για κάποιον διαιτητή ή βοηθό γιατί δεν τα στέλνουν στη δικαιοσύνη; Με… αερολογίες βάφονται αυγά;
Με όλα αυτά κατάφεραν και έκαναν κλειστό κλαμπ τη διαιτησία. Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία παιχνίδια (τους ημιτελικούς και τον τελικό Κυπέλλου και των τριών αγωνιστικών των πλέι οφ, συνολικά 11) όρισαν να σφυρίξουν συνολικά εννέα διαιτητές, ενώ αν επεκταθούμε στο ποιοι μπήκαν επιπρόσθετοι (στο Κύπελλο) ή τέταρτοι (σε πλέι οφ και Κύπελλο), οι ορισθέντες ανέρχονται συνολικά στους 13! Δηλαδή οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν χρησιμοποίησαν ούτε τους μισούς, καθώς ο πίνακας απαρτίζεται από 32 άτομα. Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι αύξησαν τον αριθμό των ρέφερι, επαναφέροντας όσους δεν αξιολογήθηκαν το καλοκαίρι!
Οι εννέα ρέφερι που σφύριξαν τα τελευταία 11 ματς είναι οι: Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Κομίνης, Κύζας, Στυλιαράς, Καλογερόπουλος, Θάνος, Βάτσιος και ο Τζήλος από τη Football League. Αυτοί χρησιμοποιήθηκαν και ως τέταρτοι ή επιπρόσθετοι, ενώ στους τελευταίους ρόλους μπήκαν και οι: Ευαγγέλου, Αρετόπουλος, Καραντώνης και Σκουλάς (Football League).
Αξιο αναφοράς ότι τους περισσότερους ορισμούς, συνολικά πέντε, σε όλους τους προαναφερόμενους ρόλους έχει ο Καλογερόπουλος. Σφύριξε ένα παιχνίδι και στα υπόλοιπα μπήκε επιπρόσθετος ή τέταρτος.



Αυτοί που τους εξέθεσαν…

Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έχουν αντιληφθεί ότι οι διαιτητές που εμπιστεύονται, αναφερόμαστε στους περισσότερους από τους 13 που ορίζουν συνέχεια είναι αυτοί που τους εξέθεσαν; Ο Σιδηρόπουλος τα έκανε μαντάρα στο ΟΑΚΑ με λάθη σε βάρος του Ολυμπαικού, όπου κι αν ορίστηκε, ενώ μαζί με τον Κύζα, ο οποίος ως επιπρόσθεστος στο Καραϊσκάκη δεν είδε το χέρι του Πατίτο πριν σκοράρει ενώ ο ΠΑΟ ακόμη φωνάζει για τη διαιτησία του στην Τούμπα, …κατάφεραν να αλλοιώσουν το Κύπελλο, αφού αν η διαιτησία ήταν 50-50, μπορεί το ζευγάρι του τελικού να ήταν άλλο.

Παντού
Εδώ Καλογερόπουλος, εκεί Καλογερόπουλος, παντού ο διεθνής Αθηναίος! Από πού και ως που είχε καλή σεζόν και δεν το κατάλαβε κανείς; Εφτασαν στα πλέι οφ για να τον βάλουν σε ένα ντέρμπι (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1), όπου η κλωτσιά έπεφτε σύννεφο αλλά κάρτες άρχισε να βγάζει μετά το 75’, όταν η κατάσταση είχε ξεφύγει. Κι όμως τον όρισαν και τέταρτο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ-ΠΑΟ). Δεν βλέπουν τα ματς;

Φοβόταν

Με βάση τους ορισμούς η ΚΕΔ θεωρεί πιο φορμαρισμένο διαιτητή τον Καλογερόπουλο! Τον διαιτητή που πέρασαν 14 μήνες για να σφυρίξει ένα ντέρμπι, αν και διεθνής; Ούτε οι προηγούμενες ΚΕΔ (= 3 με το ισπανικό μοντέλο), ούτε οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης που άργησαν, τον χρησιμοποιούσαν, προφανώς, επειδή φοβόταν να μην εκτεθούν.

Ανάγκη

Και μην είστε σίγουροι ότι ο Καλογερόπουλος θα έμπαινε σε ντέρμπι, έστω και στα πλέι οφ. Από ανάγκη τον έβαλαν, επειδή οι υπόλοιποι έχουν… καεί. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις. Λογικά δεν θα έμπαινε ούτε στα πλέι οφ, μια διοργάνωση στην οποία δεν έχει πείρα, επειδή σε αυτά των δυο προηγούμενων χρόνων είχε δηλώσει κώλυμα λόγω τραυματισμού.

Οι άλλοι

Μετά τον Καλογερόπουλο με πέντε ορισμούς (σε όλους τους ρόλους) στα 11 τελευταία παιχνίδια, ακολουθούν ο Κομίνης με τέσσερις, όσους έχει και ο Θάνος ο οποίος αύριο θα σφυρίξει το ντέρμπι των πλέι οφ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Είναι το τρίτο ντέρμπι της καριέρας του μετά από χρόνια (06/10/13 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1, 20/10/12 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0).

Τα ίδια με τους βοηθούς

Κλειστό κλαμπ κατάντησε η διαιτησία και στους βοηθούς. Μπαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, καθώς στα 11 τελευταία ματς ορίστηκαν συνολικά 14! Ο Μπαλτάς (Αχαϊας) προηγείται με τέσσερις ορισμούς, ο Κούλα (Ξάνθης) έχει τρείς και ακολουθούν με δυο οι Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Γκάγκας (Λάρισας). Σε ένα ματς μπήκαν Ακρίβος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Τάτσης (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς), Γρεβένης (Χαλκιδικής),  Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικολακάκης (Ηρακλείου) και ο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).  

Οι φίλοι τους στο ΟΑΚΑ

Αν οι βοηθοί (Μπαλτάς και Γρεβένης) δεν πάνε καλά στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, κάτι που δεν θα είναι ασυνήθιστο αφού μαντάρα έγινε το Κύπελλο, μαντάρα και τα πλέι οφ, υπάρχει περίπτωση να παραιτηθούν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης; Οι δυο προαναφερόμενοι βοηθοί είναι φίλοι τους από τον καιρό που άπαντες, δηλαδή και οι τέσσερις ήταν διεθνείς. Για να τους βάζουν συνέχεια δεν προκύπτει μια επιπλέον ευθύνη; Βέβαια εμείς ευχόμαστε η διαιτησία να πάει καλά…

Ο Βάτσιος ορίστηκε στο αυριανό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ένα ματς που σφύριξε και την περσινή σεζόν, στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1 αλλά ο Βάτσιος είχε άγχος και έκανε λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ το πιο σοβαρό έγινε στο γκολ του Πανιωνίου που προήλθε από ανύπαρκτα φάουλ.


Σε ορισμούς που κάνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δίνουν την εντύπωση ότι με τις επιλογές τους «μειώνουν» κάποιους ρέφερι. Δεν είναι δυνατόν τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟ και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος να σφυρίζουν μη διεθνείς διαιτητές (Θάνος, Βάτσιος) και οι τέταρτοι να είναι διεθνείς (Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος). Κατά τα άλλα μας λένε ότι κάνουν ότι θέλει FIFA. Ειδικότερα, είναι δυνατόν ο Αρετόπουλος τέταρτος του ανύπαρκτου Βάτσιου;