«Μασάζ» διαρκείας του Σαββίδη στους δικαστές

***Είτε πρόκειται για επίθεση, είτε για απαίτηση ο παρανομαστής είναι ίδιος: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να περάσει το δικό του
***Για οκτώ λόγους δεν είναι σωστά όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0
«Είδαμε ότι δυστυχώς, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμη και το δικαστικό σύστημα είναι άρρωστο. Και το σύστημα της εισαγγελίας είναι άρρωστο».

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ 5-1
«Βάσει αγωνιστικών κριτηρίων το κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά κι από εμάς αφαίρεσαν βαθμούς όχι με αγωνιστικά κριτήρια. Κι από αυτούς λοιπόν πρέπει να αφαιρέσουν βαθμούς. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν αντιπαλεύουμε τον Ολυμπιακού, δεν λέμε «ελάτε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό». Λέμε πως για τις ίδιες πράξεις, πρέπει να υπάρχει ίδια τιμωρία».

Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1)Μαστίγιο και καρότο από τον Ιβάν Σαββίδη. Είτε πρόκειται για επίθεση στους δικαστές, είτε για απαίτηση, δηλαδή να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό, ο παρονομαστής είναι ο ίδιος. Θέλεις να γίνει το δικό σου.
2)Το ποδόσφαιρο διάγεται από κανονισμούς. Πριν από λίγο καιρό ευαγγελίζονταν τους αθλητικούς δικαστές, μετά τους έκαναν επίθεση, τώρα έχουν απαιτήσεις.
3) Ποια ίδια τιμωρία και ποιες ίδιες πράξεις; Το μείον τρία στο φετινό πρωτάθλημα είναι επειδή ο Σαββίδης επέλεξε να μην κατεβάσει την ομάδα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Επίσης, στο ίδιο ματς, στον περσινό ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έγινε πανικός. Η Τούμπα μετατράπηκε σε ζούγκλα. Στον αγώνα, επίσης Κυπέλλου για την ίδια φάση, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 στις κερκίδες και στο τερέν δεν έγινε το παραμικρό. Επίθεση στον βοηθό παρατηρητή δεν προκύπτει από κάποιο επίσημο έγγραφο (ούτε καν από την έκθεση της αστυνομίας), ούτε επίσης από το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, ενώ κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα αποδυτήρια, στα οποία τάχα επιχείρησαν να εισέλθουν οπαδοί, έχουν σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο του γήπεδου, που είναι το σωστό. Όταν διαιτητές και αποστολή της ΑΕΚ έφυγαν με απόλυτη ασφάλεια. Όταν η ΑΕΚ δεν έκανε επίσημη καταγγελία.
4)Ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε με μείον 3 και τιμωρήθηκε με βάση το κατηγορητήρια, ο Ολυμπιακός με μείον έξι και δεν τιμωρήθηκε επειδή δεν υπάρχει κατηγορητήριο για αφαίρεση βαθμών! Ακόμη και οι πέντε αγωνιστικές που επιβλήθηκαν στον Ολυμπιακό είναι απόφαση-έκτρωμα.
5)Επιμένει ο Σαββίδης για αφαίρεση βαθμών, επιμένει και η προπαγάνδα για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Σύμπτωση ε; Ούτε για την κατάθεση του Αποστολόπουλου προβλέπεται κάτι με βάση τους κανονισμούς, χώρια που η ουσία είναι ότι o πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θυμήθηκε να καταθέσει έναν μήνα μετά.
6)Πλέον υπάρχει κίνδυνος παίκτες πρώην ομάδων να βγαίνουν και να λένε διάφορα, έναν, δυο μήνες μετά. Αν παρεμβαίνει η αθλητική δικαιοσύνη για τον… πόνο του καθενός, υπάρχει λόγος κάθε ομάδα να κυνηγά τη νίκη. Θα κάνει καταγγελίες και θα παίρνει τους τρεις βαθμούς.
7)Δεν είναι λογική «από εμάς αφαίρεσαν βαθμούς, να αφαιρέσουν και από τον Ολυμπιακό». Ο κ. Σαββίδης γνωρίζει τους κανονισμούς; Οι αθλητικοί δικαστές ναι, καθώς οι ίδιοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ, οι ίδιοι και τον Ολυμπιακό με τις γνωστές ποινές, εφαρμόζοντας τον κανονισμό. Πέρσι, είχε κάποιος ένσταση γιατί δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και για τον αγώνα με την Καλλονή, αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδύνεψε, τελικά δικαιώθηκε;

8)Τι θα πει «δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Ολυμπιακό»; Οι κανονισμοί δεν του δημιουργούν πρόβλημα!