Xa,xa,xa, Χάλια!

***Για τους άπιστους Θωμάδες η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα!
***Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα έχουν κι άλλες τέτοιες εμπνεύσεις σαν τον ορισμό του Παπαδόπουλου ή θα παραιτηθούν;


Ωραία πράγματα στο Ολυμπιακό Στάδιο, χάρη στην έμπνευση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη να βάλουν τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3. Χάρη σε αυτή ο κόσμος απόλαυσε θέαμα.
Στο 62’ ο εν δυνάμει διεθνής είδε χέρι του Βιγιαφάνιες και έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ, αν και η μπάλα βρήκε στο στήθος του Αργεντινού. Γιατί δεν έδειξε και δεύτερη κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του ΠΑΟ;
Σα να μην έφτανε αυτό η ΑΕΚ έκανε το 2-2 στο 77’ σε φάση που ξεκινά από οφσάιντ, όμως ο Μερκενίδης (επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας) δεν καταλόγισε.
Και επειδή μέχρι τώρα δεν διαβάσατε τίποτα, στο τέλος ο Χιμένεθ τον χειροκρότησε ειρωνικά στο πρόσωπο και ο Παπαδόπουλος τον ευχαρίστησε, φανταζόμαστε ειρωνικά επειδή αλλιώς θα αρχίσουμε να ανησυχούμε ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Πάντως, ο Ισπανός είχε δίκιο, επειδή ο Παπαδόπουλος κράτησε μόνο δυο λεπτά καθυστερήσεις. Σιγά μην το έγραψε στο φύλλο αγώνα.
Ούτε στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος τα πήγε καλά. Στο 8’ υπάρχει ανατροπή του Κλωναρίδη, καθώς ο Ντίντακ τον έβγαλε από την πορεία του. Ενα πέναλτι που δεν δόθηκε, όταν το ματς ήταν στο 0-0.
Στην επανάληψη έχει κι άλλες φάσεις:
Στο 50’ δεν έδωσε ούτε φάουλ, ούτε κάρτα σε βάρος του Ζέκα που είχε κίτρινη στο 48’.
Στο 51’ ο Ζέκα έκανε φάουλ και ο ρέφερι το έδωσε ανάποδα. Ποιά κάρτα;
Μετά 3-2 υπέρ του ΠΑΟ τσακώνονταν ο Λέτο (σ.σ. είχε κίτρινη) με τον Μάνταλο αλλά διαιτητής δεν υπήρχε πουθενά. Νωρίτερα, δηλαδή πριν το διαμορφωθεί το τελικό σκορ ο παίκτης της ΑΕΚ έριξε, εκτός φάσης, αγκωνιά στον Αργεντινό του ΠΑΟ, όμως δεν είδε την κόκκινη. 
Οπως προέκυψε μετά, ο Λέτο έφτυσε τον Μάνταλο την ώρα των πανηγυρισμών, όμως ο Παπαδόπουλος δεν είδε ούτε αυτό.
Διαιτητής δεν υπήρχε ούτε στις κοκορομαχίες μετά το τέλος του αγώνα.