ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Στοχεύουν εκ των προτέρων ένοχο σε πιθανότητα να συμβεί κάτι!

***Και τα... χρεώνουν σε FIFA/UEFA 
***Αν υπάρχει έγγραφο, ας το δώσουν στη δημοσιότητα
Δημοσιοποιήθηκε, μετά βαίων και κλάδων, στο "ημι-επίσημο όργανο της εξυγίανσης" (και αναδημοσιεύθηκε στο ... ανεπίσημο) ευθεία απειλή των FIFA/UEFA για μεγάλες και σκληρές τιμωρίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε περίπτωση που θιγεί, μέσω επιθέσεων, η σωματική (ή άλλη) ακεραιότητα των διορισμένων κυβερνητικών εντολοδόχων της εξομάλυνσης που αυτοαποκαλούνται "προσωρινή διοικούσα επιτροπή".
Ο χρόνος και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος εξαιρετικά συγχρονισμένος με τις εξελίξεις και με εμφανή τη διάθεση να συνδυαστεί, κάθε πιθανή ή απίθανη απειλή, με την υπόθεση του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού, δηλαδή να στοχεύσει ευθέως στους ερυθρόλευκους για να κατηγορηθούν και να τους αποδοθούν ευθύνες αν, ο μη γένοιτο, επισυμβεί κάτι ... απειλητικό!
Βούτυρο στο ψωμί κάτι περίεργων τύπων που έχουν δυο μεταπτυχιακά και τρία ντοκτορά σε επιθέσεις (λεκτικές, τηλεφωνικές, σωματικές αλλά και με το ... κούφιο) εναντίον ανθρώπων του ποδοσφαίρου η "είδηση" και η επαπειλούμενη δήθεν τιμωρία.
Ανάλογα δημοσιεύματα βγαίνουν στο φως ακριβώς για να δικαιολογήσουν εκ των προτέρων κάθε είδους επίθεση που θα οργανωθεί και σχεδιαστεί από ειδικούς εναντίον των μελών της ΠΔΕ., θα έχει βασικό στόχο τον απόλυτο εγκλωβισμό τους και, ταυτόχρονα, θα έχει καταδείξει ήδη τον "ένοχο".
Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια και με την οργανωμένη εξυγίανση (καμία(;) σχέση με το οργανωμένο έγκλημα) να απολαμβάνει των προνομίων της εξάμηνης καταστροφικής περιόδου που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας, με ανάλογα δημοσιεύματα, στοχεύσει ήδη "τον ένοχο" και επιδιώκοντας την πολιτική και ηθική απομόνωση του, άρα στην περιθωριοποίηση και την υποταγή του.
Η κατασκευή εκ των προτέρων και με βάση πιθανολογούμενες να επισυμβούν εξελίξεις ενόχων είναι μια παλιά, όσο και οι λάσπες, μέθοδος και προφανώς (και στην περίπτωση αυτή) σημασία έχει ποιος το γράφει πολύ περισσότερο από το τι γράφει.
Ηθικό δίδαγμα: Καλό το παραμύθι, αλλά ο δράκος την έκανε και αναζητείται! Ο ευγενής και αποκλειστικός ρόλος των κάθε είδους απειλών στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει και εμπνευστή και αρχηγό και οργανωτή και εκτελεστές πολύ συγκεκριμένων χρωμάτων. Όσο και να επιδιώκεται να μετατεθούν δεδομένες και γνωστές ευθύνες σε άλλους, να συνδυαστούν με τη συγκυρία και να προκαλέσουν εκδηλώσεις συμπάθειας οι προσπάθειες είναι σαν των Τρώων συφοριασμένες, δηλαδή ανεπαρκείς και καταδικασμένες στην κοινή συνείδηση, η οποία και γνωρίζει και έχει ήδη στείλει τον λογαριασμό.

Υ.Γ. Για δημοσιοκαφρική αλητεία ούτε λόγος.