Ερμής Ζωνιανών: «Κύριε Κουκουλάκη, ζείτε σε άλλον κόσμο»

***Επίθεση κατά της ΚΕΔ από το Ρεθυμνιώτικο σωματείο για τα έξοδα διαιτησίας
***Αφού καταγγέλλει ότι δεν μπόρεσε να έχει σε επαφή με κανέναν παράγοντά της!
ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr

Ο ορισμός βοηθών διαιτητών από τον Πειραιά (!) στο αδιάφορο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό και τα... τριπλάσια έξοδα διαιτησίας, προκάλεσαν την οργή του Ερμή Ζωνιανών!
Μέσω ανακοίνωσής του, το σωματείο ανεβάζει τους τόνους με την ΚΕΔ/ΕΠΟ και τον συντοπίτη Μιχάλη Κουκουλάκη, αναφέροντας ότι "ζει σε άλλο κόσμο", αφού δεν γνωρίζει την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες παράγοντες.
Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών:
"Το Δ.Σ. του ΑΟ Ερμή Ζωνιανών βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί για τον ορισμό δύο βοηθών διαιτητών από την Ένωση Πειραιά στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανθηραϊκό. Προσπαθήσαμε μετά το ματς να επικοινωνήσουμε (και χθες και σήμερα) με κάποιον από τους υπεύθυνους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, όμως δυστυχώς βρήκαμε κλειστές πόρτες.
Αυτό το γεγονός, αν και δεν είχαμε σκοπό, μας αναγκάζει να δημοσιοποιήσουμε την διαμαρτυρία μας, μήπως και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα.
Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας, ας μας απαντήσετε για ποιο λόγο ορίσατε βοηθούς εκτός Κρήτης, όταν το νησί είναι γεμάτο αξιολογημένους βοηθούς στις εθνικές κατηγορίες; Γιατί έγινε αυτό σε ένα παιχνίδι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά; Δεν ξέρουμε ποια ήταν η σκοπιμότητά σας, όμως μας υποχρεώσατε να πληρώσουμε τριπλάσιο εξοδολόγιο σε σχέση με παιχνίδια όπου οι βοηθοί είναι από την Κρήτη! Μήπως νομίζετε ότι είμαστε επαγγελματίες παράγοντες; Συντοπίτη μας κύριε Κουκουλάκη, εσείς που θέλετε να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, πείτε μας γιατί έγινε αυτό; Δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει οικονομική κρίση, ότι τα σωματεία έχουν υπέρογκα έξοδα και ότι οι παράγοντες καλούνται να βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη. Δυστυχώς με την πράξη αυτή μας δείχνετε ότι ζείτε σε άλλο κόσμο!

Είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε για την επιβίωση των σωματείων μας. Με τέτοιες ενέργειες μας αποθαρρύνετε και μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο! Εμείς όμως θα συνεχίσουμε, όπως μπορούμε, και με όλες τις δυσκολίες, να υπηρετούμε τον αθλητισμό και συνάμα τον πολιτισμό..."