Πλαστογραφίες, παραβιάσεις του αθλητικού νόμου και απειλές στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας - Μήπως ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα;

***Πρόεδρος σωματείου καταγγέλλει πλαστογράφηση της υπογραφής του στην εξουσιοδότηση που κατατέθηκε για λογαριασμό του σωματείου του
ΠΗΓΗ: www.argolikeseidhseis.gr

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, τόσο πληθαίνουν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας. Γι' αυτό το λόγο θεωρήσαμε σκόπιμο να προβούμε σε δημοσιογραφική έρευνα των όσων καταγγέλλονται για τις ποδοσφαιρικές εκλογές που αφορούν τον τόπο μας και γι΄ αυτό το λόγο επικοινωνήσαμε με διάφορους παράγοντες του αργολικού ποδοσφαίρου.
Από την ανωτέρω δημοσιογραφική έρευνα ανακαλύψαμε στοιχεία ΣΟΚ όπως π.χ. πλαστογραφίες νομιμοποιητικών εγγράφων, απειλές σε παράγοντες του αργολικού ποδοσφαίρου, εκπροσώπους σωματείων που θα λάβουν μέρος στις επικείμενες εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας που καμία σχέση δεν έχουν με τον τόπο μας και θα κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να ψηφίσουν, για εκπροσώπους σωματείων που με το ποινικό τους μητρώο (σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο), δεν θα έπρεπε να είναι ούτε καν απλά μέλη σωματείου.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και με βάση άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, o Πρόεδρος του Α.Ο. Πόρου καταγγέλλει πλαστογράφηση της υπογραφής του στην εξουσιοδότηση που κατατέθηκε για λογαριασμό του σωματείου του από τρίτους και στην οποία αναφέρεται ποιοι θα ψηφίσουν στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας στις 24.04.2017. Η ως άνω εξουσιοδότηση φέρεται να έχει τις υπογραφές του Προέδρου και γραμματέα του Σωματείου, ενώ κάτω από την φερόμενη υπογραφή του Προέδρου υπάρχει και ολογράφως το ονοματεπώνυμό του. Όμως την ίδια στιγμή έχει κατατεθεί στην γραμματεία της ΕΠΣ Αργολίδας Υπεύθυνη Δήλωση του νόμου 105, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του Προέδρου του Α.Ο. Πόρου από δημόσια Αρχή, στην οποία αναφέρεται πέραν των άλλων ότι ουδέποτε συγκλήθηκε συμβούλιο του σωματείου με θέμα τον ορισμό τακτικού και αναπληρωματικού αντιπροσώπου που θα λάβει μέρος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας καθώς και ότι δεν έχει υπογράψει καμία απολύτως εξουσιοδότηση σε οποιονδήποτε!!!! Αντιπαραβάλλοντας δε, τις δυο υπογραφές διαπιστώνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι η υπογραφή του Προέδρου στην εξουσιοδότηση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπογραφή του Προέδρου στην Υπεύθυνη Δήλωση με το βεβαιωμένο γνήσιο της υπογραφής του από την Δημόσια Αρχή.
Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι στην επίμαχη εξουσιοδότηση την οποία αρνείται ότι υπέγραψε ο πρόεδρος, ως τακτικός αντιπρόσωπος εμφανίζεται κάποιος κύριος ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ γνώριμος στους Ποριώτες και ως αναπληρωματική αντιπρόσωπος κάποια κυρία Σιδέρη η οποία κατά σατανική σύμπτωση φέρει το ίδιο επώνυμο με τον υποψήφιο Πρόεδρο για την ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλειο Σιδέρη (απλή συνωνυμία άραγε;).
Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του κ. Μαντζούνη περί εκπροσώπων σωματείων που πρόκειται να ψηφίζουν στην Γενική Συνέλευση και οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την Αργολίδα απάντηση από την άλλη μεριά δεν υπήρξε. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρωινή πρόταση του κ. Μαντζούνη για διαφάνεια και νομιμότητα (δηλαδή για κατάθεση των ποινικών μητρώων όλων των εκπροσώπων που θα λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας) η άλλη πλευρά, μέχρι στιγμής, τηρεί σιγήν ιχθύος.

Για όλα τα προαναφερόμενα, τα οποία πρέπει κατά την γνώμη μας να απασχολήσουν τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, έχουμε στη διάθεση μας όλα τα σχετικά έγγραφα ντοκουμέντα.