Αν ο ρόλος των διαιτητών ήταν για να κάνουν κουβεντούλα με τους παίκτες, στα γήπεδα δεν θα παίζονταν ποδόσφαιρο αλλά τάβλι


Ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 σε όλη τη διάρκειά του έβγαλε απίστευτο αγωνιστικό κόμπλεξ μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού, αφού με το παραμικρό έδινε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και μόνο τα κραυγαλέα υπέρ των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα, ειδικά στην αρχή, έκανε και κακή διαχείριση στον πειθαρχικό έλεγχο με αποτέλεσμα να του ξεφύγει το παιχνίδι. Μάλιστα παίκτες της ΑΕΚ έμπαιναν μπροστά στη μπάλα και δεν άφηναν να εκτελεστούν φάουλ και ο Παπαπέτρου τους έκανε μόνο παρατηρήσεις χωρίς να βγάλει κάρτες. 
Ο διεθνής Αθηναίος ρέφερι Τάσος θα καταλάβει ποτέ ο ρόλος του ρέφερι είναι για να εφαρμόζει τον κανονισμό; Το να μιλάει με τους παίκτες σημαίνει καθυστέρηση. Αν ο ρόλος των διαιτητών ήταν για να πιάνουν κουβεντούλα με τους παίκτες, στα γήπεδα δεν θα παίζονταν ποδόσφαιρο αλλά τάβλι. 
Τι… κόλπα είναι αυτά και νομίζει ότι καινοτομεί; Τάχα για να τους νουθετήσει για να μην ξανακάνουν φάουλ. Είναι ο μόνος ρέφερι παγκοσμίως που το κάνει αυτό.