Πέρασε τις εξετάσεις στο ΟΑΚΑ, θα τον στείλουν στο Καραϊσκάκη;

Επειδή το σενάριο το έχουμε ξαναδεί (με τον Κύζα που τον δοκίμασαν στην Τρίπολη και τον έστειλαν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0, με τον Μάνταλο που τον δοκίμασαν στην Ξάνθη και τον έστειλαν ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0), δεν περιμένουμε από τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη να πρωτοτυπήσουν ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη. Εντονη είναι η φημολογία, μπορεί κάποιοι να το διαδίδουν για να κάνουν επίδειξη δύναμης, ότι θα βάλουν τον Παπαπέτρου (Αθηνών) αφού τον δοκίμασαν στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και πιο πριν στα Γιάννινα πάλι με τον Ολυμπιακό, δηλαδή έναν διαιτητή που έχει μεγάλη παράδοση στο μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων». Αλλωστε ο Παπαπέτρου πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3-0.
Στο ένα γκολ της ΑΕΚ προηγήθηκε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, το οποίο ο Παπαπέτρου δεν καταλόγισε και στην εξέλιξη της φάσης οι Θεσσαλονικείς δέχθηκαν το γκολ. Στο άλλο προηγείται χέρι, παράβαση που επίσης δεν υπέδειξε ο Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έδωσε και πέναλτι υπέρ του Ενρίκε, φάση που αν γινόταν έξω από την περιοχή θα την έδινε φάουλ.
Αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός φαβορί είναι ο Κομίνης ή ο Καλογερόπουλος και για τον αγώνα της Λεωφόρου μεταξύ των δυο ομάδων, ο Σιδηρόπουλος (που τώρα είναι στην Ιταλία σε διεθνές σεμινάριο για την προεπιλογή στο μουντιάλ) θα επιστρέψει στα ντέρμπι, εκτός αν γίνει έκπληξη με τον Καλογερόπουλο.