Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Οι παράνομοι από τον κανονισμό Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα εισηγηθούν νέο κώδικα διαιτησίας! Με γεια και τ' όνομα (σ.σ. κώδικας αντί κανονισμός)

***Να βάλουν κι ένα άρθρο να τον εφαρμόζουν, καθώς τον τωρινό τον έχουν κάνει… κουρελόχαρτο
***Θα κάνουν και… σόου με το καταστατικό και τους κανονισμούς. Από τη μια λένε ότι θα εγκριθούν από την FIFA, από την άλλη θα τα δώσουν σε διαβούλευση!
***Δεν ισχύει ότι κανονισμοί και καταστατικό πρέπει να εναρμονιστούν με αυτά που προβλέπει η FIFA; Ποιά διαβούλευση;
***Μην γελιέστε, το 90 % των προβλεπόμενων από τη FIFA για τα καταστατικά των ομοσπονδιών, τους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης και αυτού της διαιτησίας που τώρα θα τον πουν κώδικα (σ.σ. με γεια τ' όνομα, είπαμε;), υπάρχουν ήδη στα ισχύοντα
***Και η μεγάλη είδηση: Ναι, υπάρχει Κουτσοκούμνης αλλά δεν έρχεται στην Ελλάδα, τον επισκέφθηκε ο Δρόσος στην Κύπρο
***Το ...δούλεμα πάει σύννεφο: Πριν από έναν χρόνο (και κάθε χρόνο πιο πριν) ο κανονισμός διαιτησίας πέρασε από τον έλεγχο της UEFA, ίσως για αυτό τον κάνουν κώδικα (και πάλι με γειά τ' όνομα)
ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ:
Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 23/3/2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ι. Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Δρόσος ενημέρωσε την ΠΔΕ για το αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του στην Κύπρο με τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη , αναφορικά  με την εξέλιξη των διαδικασιών για την δημιουργία του νέου καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.
Ο κ. Δρόσος  ζήτησε από τον κ. Κουτσοκούμνη το κείμενο του καταστατικού που θα είναι αποδεκτό από την FIFA και θα τεθεί σε διαβούλευση στην ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.
Η FIFA και η UEFA ζήτησαν να ολοκληρωθεί το συντομότερο ο νέος κώδικας διαιτησίας , ευθύνη που έχει αναλάβει η ΚΕΔ, σε συνεργασία με τους νομικούς της ΠΔΕ.

ΙΙ. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής ειδικών της ΕΠΟ, η οποία θα επισκεφθεί όλα τα υποψήφια για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος γήπεδα και θα διαπιστώσει εάν πληρούν το σύνολο των προϋποθέσεων για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.
Τα γήπεδα που θα εξετασθούν είναι το Παμπελοποννησιακό, το Παγκρήτιο, το Καυτανζόγλειο, το AEL FC Arena, ενώ στα υποψήφια για τη διοργάνωση του τελικού βρίσκεται και το ΟΑΚΑ.
Σε κάθε περίπτωση αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διοργανωθεί σε ουδέτερη για τους δύο φιναλίστ έδρα.


ΙΙΙ. Η ΕΠΟ ανέλαβε την διοργάνωση του Medical Symposium της UEFA για το 2018. Οι εργασίες του έχουν προγραμματισθεί για τον Φεβρουάριο του 2018 και θα μετάσχουν 250 σύνεδροι.