Παραμύθι χωρίς δράκο

Το μεγαλύτερο διαιτητικό έγκλημα της χρονιάς δεν ήταν ούτε οι ανακαλύψεις του Σιδηρόπουλου υπέρ του Μάνταλου και εναντίον του Μπανανά, ούτε το απλανές βλέμμα του Κωσταρά στον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός.
Μην πέφτετε στην παγίδα των κάθε λογής εξυγιαντών, που ξεκίνησαν να πουλάνε "αγανάκτηση και προβληματισμό" μέσα από στημένες διαρροές για να δικαιολογήσουν την μεγαλύτερη (΄έως την επόμενη που και πάλι σε αγώνα του Ολυμπιακού θα συμβεί) διαιτητική αλητεία. Την διαιτησία του Μάνταλου στον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Πρόκειται για το κορυφαίο δείγμα της νέας εποχής και δεν ρέπει ούτε για ένα λεπτό να διαφεύγει από κανένα τι σημαίνει, τι σηματοδότησε και τι ακριβώς εξυπηρέτησε.
Εκείνη η… απίθανη διαιτησία, από την οποία βγήκε από τα ρούχα του μέχρι και ο Μπίκας που μίλησε ευθέως για αλλοίωση αποτελέσματος δεν μπορεί παρά να είναι οδηγός για τον καθένα που πραγματικά ενδιαφέρεται για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όσο και να προσπαθήσουν οι λεβέντες της ΚΕΔ/ΕΠΟ να οδηγήσουν αλλού τα βλέμματα για να διασώσουν τον κολλητό τους και να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες τίποτε δεν πρόκειται να καταφέρουν.

Ο Μάνταλος στο Ολυμπιακό στάδιο δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανένα.