ΣΔΠ Ηρακλείου: «Απαντήσαμε στον Τζώρτζογλου ότι ο Κουκουλάκης δεν πήρε απόδειξη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου: «Κατά αρχήν η είδηση της Δευτεριάτικης συγκέντρωσης του Συνδέσμου ήταν άλλη και όχι η “κόντρα’’ μεταξύ Τζώρζoγλου και Κουκουλάκη. Πριν 3 χρόνια οι διαιτητές του Ηρακλείου έγιναν δότες μυελού των οστών. Πριν λίγες μέρες εξ αιτίας αυτής της πρωτοβουλίας βρέθηκε δότης και σώθηκε μία ζωή. Αυτή η είδηση όμως δεν πουλάει και έτσι δεν πέρασε ούτε από τα ψιλά γράμματα των εφημερίδων.
Είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό παρακολουθούμε με έκπληξη και αμηχανία αυτή την ‘’κόντρα’’ χωρίς να έχουμε κάνει κάποια παρέμβαση. Στην συγκέντρωση της Δευτέρας ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ (προφανώς από λάθος πληροφόρηση) ενέπλεξε και τον Σύνδεσμο ρωτώντας εάν ο Κουκουλάκης έχει πάρει απόδειξη 1300 € χωρίς να πληρώσει.
Η παρέμβαση του προέδρου του Συνδέσμου ήταν άμεση και κατηγορηματική διαψεύδοντας κάτι τέτοιο. Η ενημέρωση όμως των δημοσιογράφων ήταν ελλιπής και επιλεκτική αφού περιελάμβανε την ερώτηση του προέδρου της ΕΠΣΗ αλλά όχι την άμεση απάντηση του προέδρου του ΣΔΠΗ.
Σε παλαιότερη ανακοίνωση μας λέγαμε ότι από την στιγμή που η UEFA έψαχνε άτομα άφθαρτα που δεν ανήκουν σε άρματα και παράταξης ήταν επόμενο να φτάσουν στο όνομα του Μιχάλη Κουκουλάκη, του καλύτερου διαιτητή της Κρήτης όλων των εποχών. Από αυτή την θέση μας δεν έχουμε μετακινηθεί ούτε χιλιοστό. Ο Μιχάλης έπαιξε για 12 χρόνια στην Super League και 8 χρόνια στην Ευρώπη χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Το ίδιο κάνει και από την νέα του θέση.
Το ήθος και η εντιμότητα του τυχαίνουν καθολικής αποδοχής από όλο ποδοσφαιρικό κόσμο.
Οι διαιτητές του Ηρακλείου παίρνουν αρκετούς ορισμούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς να αδικούνται διαιτητές άλλων νομών.
Όσο αφορά την οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών επειδή υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος καλό θα είναι να το χειριστούν με πνεύμα συνεννόησης με τις δύο πλευρές παρούσες. Εξάλλου και ο Σύνδεσμος με τον ίδιο τρόπο χειρίζεται όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτόν.
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης έχει αναλάβει το δύσκολο και βαρύ έργο να κάνει τη Διαιτησία να γράφεται ξανά με Δ κεφαλαίο και θα κριθεί στο τέλος της θητείας αν τα κατάφερε η όχι.
Γνώμη μας είναι ότι η διαιτησία και το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου έχουν ανάγκη από συναίνεση σε όλες τους τομείς για να πάνε μπροστά.
Προς αυτήν την κατεύθυνση της συναίνεσης και της ηρεμίας θα κινηθούμε και εμείς σαν ΔΣ.

ΔΣ ΣΔΠ Ηρακλείου».


Σχόλια