Βενγκέρ: «Μας… σκότωσε ο Σιδηρόπουλος»

Μπορεί η Αρσεναλ να ηττήθηκε 5-1 στο Λονδίνο, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ εξαπέλυσε πυρά κατά των Σιδηρόπουλου, Καλογερόπουλου, Ευθυμιάδη.
"Διάφοροι τομείς εξηγούν γιατί αποκλειστήκαμε, αλλά νιώθω πως κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και ήμασταν πραγματικά άτυχοι απόψε με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, τις οποίες μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω", τόνισε αρχικά.
Και πρόσθεσε: "Ενώ ήμασταν 1-0 μπροστά στο σκορ ήταν 100% πέναλτι στον Γουόλκοτ, ο Λεβαντόφσκι ήταν οφσάιντ, δεν υπήρχε το πέναλτι που μας έδωσε και μάλιστα έδωσε και κόκκινη κάρτα. Αυτό φυσικά μας σκότωσε, σκότωσε το παιχνίδι μας. Μετά από αυτό ήταν δύσκολο να τελειώσουμε τον αγώνα (με 10 παίκτες). Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι έγινε. Η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια απόψε και έπαιξε αρκετά καλά".
Δέχθηκε ερώτηση για την διαιτησία, συγκεκριμένα αν ήταν η φάση του αγώνα το πέναλτι και η αποβολή, ο Βενγκέρ ανέβασε τους τόνους:
"Ναι, ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα. Μένεις με 10 παίκτες και είναι αδύνατο να βάλεις 4 γκολ. Νομίζω πως αυτό που είναι απαίσιο είναι πως ο Λεβαντόβσκι είναι οφσάιντ, δεν υπάρχει πέναλτι, δίνεται κίτρινη κάρτα και μετά γίνεται κόκκινη! Απλά αυτό δεν είναι σοβαρό! Όταν βλέπεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και βλέπεις μια συμπεριφορά όπως αυτή, τότε πραγματικά λυπάσαι για τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να δουν αυτό το ματς".

Και κατέληξε: "Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γινόταν αν είχαμε βάλει δεύτερο γκολ, το αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα και την ποιότητα της εμφάνισής μας".