Ολος ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον Στυλιαρά και αν είναι για τον Πέλκα εκτέθηκαν ομαδικώς! - Προκλητικός ο παίκτης που έδειξε τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ που πέτυχε και σωστά είδε την κόκκινη κάρτα

SUPERLEAGUE
(25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας),
Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Τζήλος (Λάρισας)
Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

Ενας μικρός πανικός ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, βλέπετε και στην φωτογραφία τι έγινε. Εμείς να σημειώσουμε ότι το… ροντέο με τον Στυλιαρά και τους βοηθούς στη μέση κράτησε 3-4 λεπτά. Αν ο χαμός  έγινε, όπως λένε, για την αποβολή του Πέλκα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν δίκιο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μετά το γκολ που πέτυχε στο 94’ όχι μόνο έβγαλε τη φανέλα αλλά έπιασε και τα γεννητικά του όργανα. Αρχικά ο Στυλιαράς πήγε να του βγάλει κίτρινη, όμως ειδοποιήθηκε (πιθανόν από τον τέταρτο) για την άσεμνη χειρονομία και σωστά έδειξε απευθείας κόκκινη στον Πέλκα. Σωστή ήταν και η αποβολή του Οικονόμου στο 77’ για εσκεμμένο φάουλ.
Κατά τα άλλα ο γνωστός Στυλιαράς. Αφησε ατιμώρητα, ιδιαίτερα στην αρχή, κάποια μαρκαρίσματα των παικτών του Πανιωνίου και πάλι καλά που δεν του ξέφυγε το ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κυανέρυθροι» είδαν την πρώτη κάρτα στο 61’ σε μαρκάρισμα του Οικονόμου στον Αθανασιάδη. Επίσης, ο Στυλιαράς δεν τιμώρησε ούτε με κίτρινη το πάτημα του Κάνιας στον Μασούντ 72’, ενώ στο 82’ ο Μυστακίδης κόλλησε το πρόσωπό του στο Πετρόπουλο, διαμαρτυρόμενος, όμως και πάλι ο Στυλιαράς δεν έδειξε κίτρινη.
Στο 14’ ο Ευθυμιάδης έκοψε τον Μπίρσεσβαρ με ανύπαρκτο οφσάιντ.
Στο 39’ ο Πετρόπουλος σταμάτησε με τον ίδιο τρόπο επίθεση των φιλοξενουμένων.