Η ομολογία αποτυχίας με τα αγωνιστικά τεστ

***Ποιός εγγυάται ότι αυτή τη φορά θα γίνουν σωστά;

Η ΚΕΔ κάλεσε καμιά εικοσαριά διαιτητές και βοηθούς να περάσουν εκ νέου από αγωνιστικά τεστ, τα οποία «βάφτισαν» έκτακτα, κάτι που θα συμβεί τη Δευτέρα για όσους ανήκουν στις ενώσεις της Νοτίου Ελλάδας και την Τρίτη για τους αντίστοιχους των Ενώσεων της Βορείου Ελλάδας (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα). Είναι η ίδια ΚΕΔ, των παράνομων Τριτσώνη, Κουκουλάκη, που στις 15 Φεβρουαρίου πέρασε τους διαιτητές και τους βοηθούς από έλεγχο φυσικής κατάστασης, είναι η ίδια ΚΕΔ που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έκλεινε τα μάτια για τους διαιτητές και τους βοηθούς που σερνόταν στο yo yo και στο ariet, αντίστοιχα. Αντίθετα, άλλοι (σύμφωνα με καταγγελίες και με μαρτυρίες) κόβονταν για… «ψύλλου πήδημα» για να πανηγυρίσει, όλως τυχαίως μετά, η προπαγάνδα ότι κόπηκαν κάποιοι που τους… βάφτισαν του «συστήματος», άσχετα αν τους στοχοποιούν και δεν έχουν να τους προσάψουν τίποτα συγκεκριμένο.
Μπορεί να διαψεύσει ο Κουκουλάκης ότι την ώρα των αγωνιστικών τεστ φώναζε «πάμε Πολυχρόνη», «πάμε Αλέξανδρε» και δεν θα ήταν μεμπτό αν αυτό το έκανε με όλους όσους ζορίζονταν. Κι όμως, πάντα σύμφωνα με καταγγελίες και με μαρτυρίες όσων τα παρακολούθησαν, κόπηκαν κάποιοι που προηγούνταν των ….εκλεκτών (σ.σ. τυχαία τα προαναφερόμενα ονόματα) και όχι όσοι είχαν συμπάθειες, καθώς είναι λογικό οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης να έχουν φιλίες αφού πριν έναν χρόνο ήταν στον ίδιο πίνακα με αυτούς που τώρα ορίζουν και ελέγχουν. Παράλληλα, μετά τα αγωνιστικά τεστ δεν παίρνουν σερί ορισμούς όσοι πήγαν καλά, παρά όσοι συμπαθούσε το παράνομο, σύμφωνα με τον κανονισμό, δίδυμο της ΚΕΔ.
Είναι αυτοί που έκαναν τα κραυγαλέα λάθη…
Αν διαφωνούν ή αν θέλουν να διαψεύσουν ας δώσουν το βίντεο στη δημοσιότητα. Η αυτή τη φορά, ας φροντίσουν να έχουν κάμερα, ώστε να καταγράψουν τα αγωνιστικά τεστ.
Η ουσία είναι ότι η κλήση για επανεξέταση φυσικής κατάστασης αλλά και για πρακτική εξάσκηση των βοηθών που έκαναν κραυγαλέα λάθη αποτελεί ομολογία αποτυχίας. Απέτυχαν και στο σεμινάριο που έγιναν στα μέσα Φεβρουαρίου, απέτυχαν και στους ορισμούς.
Δείχνει και πανικό…

Δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως το καλοκαίρι αλλάζει η ΚΕΔ…