«Βόμβα» Τζώρτζογλου για Κουκουλάκη: «Έλαβε απόδειξη για απόδοση ποσοστών στον ΣΔΠΗ, χωρίς να πληρώσει»!

***Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας neakriti.gr
***«Πράγματι βοηθάει διαιτητές με συχνούς ορισμούς και είναι καλό, αλλά κάποιους άλλους όχι…», τόνισε επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου
ΠΗΓΗ:  www.neakriti.gr

Συζήτηση χωρίς αναισθητικό προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ενώπιον όλων των διαιτητών στον Σύνδεσμο του Ηρακλείου με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, όταν ο Τάσος Μαστορίδης έθεσε επίμονα το «καυτό θέμα» Κουκουλάκη!
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ προσπάθησε να το αποφύγει σφόδρα, αλλά η πρόκληση του κ. Μαστορίδη ήταν επαναλαμβανόμενη και πιεστική ώστε να συζητηθεί όπως έλεγε "μέσα στο σπίτι μας". Πες, πες, πατήθηκαν τα γκάζια, για να αποκαλυφθεί στη συζήτηση μια πληροφορία που το σώμα αγνοούσε και ακούσθηκε με κρότο «βόμβας» !
Σύμφωνα με τον κ. Τζώρτζογλου, στο ζενίθ της συζήτησης, "ο εκ των επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, έλαβε πριν λίγους μήνες απόδειξη πληρωμής 1.300 ευρώ για απόδοση ποσοστών διαιτησιών του στον ΣΔΠΗ, χωρίς ωστόσο να καταβάλλει το ποσόν"! "Δεν σας πήρε ψεύτικη απόδειξη;" τους είπε χαρακτηριστικά! Έμειναν έκπληκτοι όλοι στην αίθουσα και τόνιζαν ότι είναι θέμα «συμβουλίου» να απαντήσει. Απάντηση πάντως δεν δόθηκε και πολλά μέλη εξέφραζαν την απορία τους.
Το θέμα αυτό περί «μαϊμού απόδειξης», είναι πολύ σοβαρό, τέθηκε ενώπιον όλων των μελών και χρήζει άμεσης απάντησης, ή τακτοποίησης, ή αιτιολόγησης από τη διοίκηση των διαιτητών.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, όπως σχολίασαν μέλη του ΣΔΠΗ, θύμιζε με την παρουσία του τον Τζώρτζογλου των γενικών συνελεύσεων της ΕΠΟ και ενώ ήθελε να αποφύγει τη συζήτηση, τέθηκαν όλα σε ανοικτή συζήτηση.
Οι επικεφαλής της διαιτησίας, μετά από ένα μπαράζ επιχειρημάτων που έλαβαν από τις απαντήσεις του προέδρου της ΕΠΣΗ, τόνιζαν ότι πρέπει να λάβουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία για να κλείσει το θέμα «Κουκουλάκης» για το καλό του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
«Να τα βρείτε μαζί του πρόεδρε του έλεγαν» ενώ την ίδια άποψη μετά τα όσα άκουσε, είχε και ο κ. Μαστορίδης. «Ναι να τα βρούμε. Άμα πληρώσει να τα βρούμε» απαντούσε ο Τζώρτζογλου, παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΗ Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη και του αντιπροέδρου Μανόλη Μαθιουδάκη.
Έγινε μάλιστα λόγος για την στήριξη της ΕΠΣΗ προς τον Μιχάλη Κουκουλάκη, να γίνει διεθνής επί Γκαγκάτση και την επιμέρους στήριξη του με ορισμούς στα τοπικά ματς, που εξυπηρετούσαν με άνεση την διεθνή παρουσία του. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν πως δεν είναι δυνατόν να παίρνουν 30 ευρώ στα τοπικά ματς και να αποδίδουν τα ποσοστά τους και άλλοι με υψηλές αμοιβές, όχι…
Σε ερώτηση που έγινε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, αν είναι ικανοποιημένος από τους ορισμούς της κεντρικής ΚΕΔ ως προς τους Ηρακλειώτες διαιτητές, εκείνος σχολίασε ότι «πράγματι βοηθάει διαιτητές με συχνούς ορισμούς και είναι καλό, αλλά κάποιους άλλους όχι…»! Πρόσθεσε μάλιστα ότι τόσους μήνες στην ηγεσία της ΚΕΔ δεν έχει επισκεφθεί καμία συγκέντρωση της Δευτέρας, του ΣΠΔΗ...
Είχε προηγηθεί δε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε την ηρακλειώτικη διαιτησία κατά την οποία και οι δύο «πλευρές» συμφώνησαν ότι δεν υφίσταται καν θέμα περί «ηρακλειώτικης και χανιώτικης διαιτησίας» και ότι οι σχέσεις όλων των ενώσεων της Κρήτης, είναι εξαιρετικές.
Κατά ουσία, δηλαδή εξέφρασαν κατηγορηματικά αντίθεση άποψη με τους πρόσφατους ισχυρισμούς του προέδρου του Εργοτέλη Γιώργου Βρέντζου.

ΕΔΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΔΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ