Σαλάτα Χ 2 -update

SUPERLEAGUE
23η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 5-0

1              Κίτρινες               2
13           Φάουλ                  14          
 3             Οφσάιντ              1             
 4             Κόρνερ                 2
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας),
Πασχάλης (Ηπείρου)
4oς: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Με πέναλτι-δώρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ξεσήκωσε τον κόσμο με τη διαιτησία, άνοιξε το σκορ κόντρα στη Βέροια. Το πρώτο πέναλτι, που έδωσε ο Σκουλάς στο 17’ δεν υπάρχει: Ο Μίλιεβιτς πήγε να κοντρολάρει τη μπάλα με το πόδι και μετά πήγε στο χέρι, άρα έπρεπε να θεωρηθεί ακούσιο.
Το δεύτερο άργησε να το υποδείξει, καθώς ο Αντωνιάν είχε απλωμένο το χέρι του και η φάση έγινε μπροστά του (37’). Πάντως, φαίνεται σωστή υπόδειξη.
Και τα δυο πέναλτι ο Σκουλάς, ο οποίος στα αποδυτήρια ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε ότι δεν τον βοήθησε ο Πασχάλης, άργησε να τα υποδείξει, όμως ειδικά στη δεύτερη περίπτωση είναι απαράδεκτος αναφορικά με την καθυστερημένη υπόδειξή του.
Για το πρώτο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκουλάς είπε στον παρατηρητή Μπάμπη Καρατζά ότι σκεφτόταν αν η φάση είναι μέσα ή έξω στην περιοχή!!! Για το δεύτερο δικαιολογήθηκε ότι σκεφτόταν την κάρτα που έπρεπε να δείξει, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κίτρινη.
Υπάρχει και χέρι του Ασίγκμπα στο 45' που σωστά δεν έδωσε ο Βολιώτης ρέφερι, επειδή είναι κοντινή απόσταση και ο παίκτης της Βέροιας το έχει μαζεμένο.
Ο Πασχάλης έκανε σημαντικό λάθος στο 19’, υποδεικνύοντας οφσάιντ στον Κλωναρίδη που σκόραρε.

Στο 23' ο ίδιος βοηθός άφησε επίθεση του Βιγιαφάνιες, ο οποίος είναι δυο μέτρα μπροστά.