ΑΠΕ Λαγκαδά: «Έλεος κύριε εξυγιαντή! Σοβαρευτείτε κύριε Καλαϊτζίδη και αποποιηθείτε το ρόλο του Δούρειου Ίππου όσο είναι καιρός»

***Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με αφορμή ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς εξαπέλυσε η ΑΠΕ Λαγκαδά
***Και με αιχμές για την ΕΠΟ και την συμμαχία: «Με ποιο "καθαρό κούτελο" μιλάτε εσείς για χαλίφηδες, όταν αντί του Βαγγέλη Γραμμένου θα προτιμούσατε έναν πιο...Αθηναίο παράγοντα;»
***Επαναλαμβάνουμε: Είναι γνωστό με ποια ομάδα έχει καλές σχέσεις ο Απόλλων Καλαμαριάς
***Μη τρώτε... κουτόχορτο ότι τάχα υπάρχει συμμαχία
Επίθεση κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με αφορμή την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία αφήνει αιχμές κατά του Ιβάν Σαββίδη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία …δείχνει ταυτόχρονα και τι γίνεται στο παρασκήνιο της πρώην… συμμαχίας:
1) «Οι στοχευμένες παρεμβάσεις δεν πλήττουν μόνο τον Ιβάν Σαββίδη, όπως είναι η ύποπτη στόχευσή τους, αλλά προσβάλλουν όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος»
2) «Με ποιο "καθαρό κούτελο" μιλάτε εσείς για χαλίφηδες, όταν αντί του Βαγγέλη Γραμμένου θα προτιμούσατε έναν πιο...Αθηναίο παράγοντα;»
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΠΕ Λαγκαδά:
 «Έλεος κύριε εξυγιαντή!
Σκεφτήκαμε πολύ πως πρέπει να αντιδράσουμε στην επαναλαμβανόμενες, γεμάτες σκοπιμότητες "παρεμβάσεις" του κ. Καλαϊτζίδη.
Όμως αισθανόμαστε ότι Για ένα λεπτό Δημήτρη Καλαϊτζίδη! Από που κρίνετε ότι ένας παράγοντας του μεγέθους του Ιβάν Σαββίδη ασχολείται με την κατηγορία, με εσάς και την ομάδα σας; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια;
Από που και ως που η ιστορική ομάδα που εκπροσωπείτε πρέπει να κερδίσει την άνοδο χωρίς τον ανταγωνισμό των υπολοίπων από εμάς;
Με ποιο "καθαρό κούτελο" μιλάτε εσείς για χαλίφηδες, όταν αντί του Βαγγέλη Γραμμένου θα προτιμούσατε έναν πιο...Αθηναίο παράγοντα;
Σοβαρευτείτε κύριε Καλαϊτζίδη και αποποιηθείτε το ρόλο του Δούρειου Ίππου όσο είναι καιρός! Το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης έχει περάσει πολλά και η ελπίδα όλων μας βρίσκεται στους ανθρώπους που εσείς κατηγορείτε.
Σοβαρευτείτε, δεν απευθύνεστε σε παιδάκια!

 Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ»