Ποιους συμφέρει να γίνει «ροντέο» στην Τούμπα…

Το λάθος του Κωσταρά στο Περιστέρι και σε δεύτερο βαθμό η απαράδεκτη δεύτερη κίτρινη του Αρετόπουλου σε βάρος του Ντα Κόστα (σ.σ. πάντα αγωνιστική η κριτική) πρόδωσαν, για πολλοστή φορά, ότι υπάρχει ένα σύστημα που δεν ενδιαφέρεται για την εξυγίανση αλλά για την ανωμαλία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η συγκεκριμένη κατάσταση που εξυπηρετεί τα σκοτεινά συμφέροντά του, επίσης βγαίνει το συμπέρασμα πως το… συνεργείο δεν θα σταματήσει πουθενά. Δεν ξεχνιέται ο Κωσταράς, όπως δεν ξεχνιέται και η διαιτησία του Μάνταλου στον ΑΕΚ-Ολυμπιακός, και ταυτόχρονα του Σιδηρόπουλου, παρά τις ευρείες νίκες των «ερυθρολεύκων» σε βάρος της ΑΕΚ και του ΠΑΟ στον πρώτο γύρο. Ειδικά για τον κορυφαίο προσθέστε το ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με το Πλατανιά.

Από κει και πέρα το… συνεργείο είναι αδίστακτο και θα προσπαθήσει να κάνει επίδειξη δύναμης και στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όμως ξεκαθαρίζουμε ότι δεν αφήνουμε την παραμικρή αιχμή για τους γηπεδούχους και ο πρώτος λόγος είναι οι στόχοι τους. Στο… συνεργείο και όχι στον ΠΑΟΚ συμφέρει να γίνει «ροντέο» ο αγώνας της Τούμπας.
 Ο Ολυμπιακός, λόγω της διαφοράς της βαθμολογίας δεν συναγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει στόχο το Κύπελλο και μια θέση στα πλέι οφ, πέραν του γοήτρου. Παρόλα αυτά η επιλογή της διαιτητικής ομάδας, δηλαδή του ρέφερι Κύζα και των βοηθών του Τάτση και Μπαλτά (ειδικά του δεύτερου) δεν αποτελεί καλό… οιωνό και μακάρι να διαψευστούμε.
Δεν λέμε ότι θα προκαλέσουν, όμως οι «εκλεκτοί» του Κουτσοκούμνη (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) δεν έκαναν και τις καλύτερες επιλογές για ένα τέτοιο παιχνίδι και πάνω σε αυτό σημειώστε και την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «έχουν ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα», όπως αυτή εκφράστηκε μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ατρομήτου (2-1).


ΦΑΙΝΕΤΑΙ σχέδιο για… μπάχαλο, ώστε να κάνουν επίδειξη δύναμης. Προβλέπουμε ότι τα λάθη θα συνεχιστούν