Στοχοποιήθηκε και απολύθηκε

Καλά κρατεί το σχέδιο άλωσης της ΕΠΟ από το βρώμικο σύστημα που αποκαλούν εξυγίανση, καθώς χθες απολύθηκε και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Παυσανίας Παπανικολάου. Είναι η δεύτερη αποπομπή, μετά από αυτή του Διευθυντή Χρήστου Υφαντή, και κοινός παρονομαστής είναι πως είχε στοχοποιηθεί από την προπαγάνδα που υπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένης ΠΑΕ.
Αλλωστε, εδώ και καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα που …φωτογράφιζαν την εξέλιξη. Ηταν κοινό μυστικό ότι έψαχναν την αφορμή. Επειδή ο Παπανικολάου παρέμεινε Εκτελεστικός Γραμματέας με απόφαση Κουτσοκούμνη, ποια είναι η άποψή του Κύπριου με απόφαση του αναπληρωτή προέδρου της ΠΔΕ/ΕΠΟ Νίκου Μπάρτζη;
Σύμφωνα με πληροφορίες στον Παπανικολάου δεν εξήγησαν τον λόγο της ντροπιαστικής απόλυσής του, άρα φαίνεται πως  η ΕΠΟ διοικείται με… λογική μεσαίωνα. Παρόλα αυτά η προπαγάνδα έγραψε ότι έγινε εξαιτίας μιας πραγματογνωμοσύνης για το αν υπήρχαν κοριοί ή κάμερες στην Ομοσπονδίας, όμως ο Παπανικολάου δεν είχε ουδεμία σχέση με αυτή την υπόθεση!
 Χθες παρουσίασαν ένα διάτρητο πόρισμα και αποφάσισαν να το στείλουν στον εισαγγελέα. Ολα δείχνουν  τον Παπανικολάου θα διαδεχθεί ο Δέδες, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και η συγκεκριμένη… εξέλιξη προαναγγέλθηκε, επίσης, εδώ και καιρό από την προπαγάνδα.

Όσο για το διάτρητο πόρισμα; Αναγράφεται πως βρέθηκαν τρεις τρύπες στο ταβάνι (στην ψευδοροφή) και μια στο τραπέζι (μπροστά στα μάτια δηλαδή όσων συνεδρίαζαν). Όμως, τα ραντάρ, που άχρηστα και κενά έχασκαν μπροστά στα γραφεία της διοίκησης, είχαν αχρηστευθεί πριν από πέντε, τουλάχιστον, χρόνια, δεν λειτούργησαν στην ουσία ποτέ!!! Επίσης, καμία κάμερα δεν μπορούσε να δει τις συνεδριάσεις της ΚΕΔ, επειδή γίνονταν με κλειστές πόρτες! Μήπως τοποθετήθηκαν στον διάδρομο για τις ανάγκες κάλυψης της δραστηριότητας άλλης υπηρεσίας;