Ορισμοί ανικανότητας

Μόνο κάποιος αδαής θα πιστέψει ότι τα… εκτρώματα που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, με κορυφαίο το εξόφθαλμο και απαράδεκτο λάθος του Κωσταρά σε βάρος του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, οφείλονται στην απειρία των Τριτσώνη, Κουκουλάκη που παράνομα βρίσκονται στην ΚΕΔ, καθώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του κανονισμού αλλά του Κουτσοκούμνη. Αν δεν μπορούσαν ας μην αναλάμβαναν, ή αν το κατάλαβαν τώρα ας παραιτηθούν. Για να μην συνεχίσει να γελάει μαζί τους όλη η Ελλάδα.
Κάθε αγωνιστική οι ορισμοί τους αποτελούν επίδειξη ανικανότητας αλλά και έλλειψης ανεξαρτησίας. Αλλωστε, δεν είμαστε προφήτες να τα καταγράφουμε από πριν και να επιβεβαιωνόμαστε! Επίσης, οι ορισμοί είναι και πολιτική.
Οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις όλων των ομάδων, με αποκορύφωμα την επίσημη θέση του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Ατρόμητο, «δείχνουν» και τις εξελίξεις. Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης απέτυχαν και αντί για εξομάλυνση στη διαιτησία έφεραν ανωμαλία, γυρνώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εποχές που κατέβαζαν τους προβολείς στα γήπεδα. Το θέμα είναι αν το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ θα φύγει πριν ή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
Αντιδράσεις για τη διαιτησία υπάρχουν και στις μικρότερες κατηγορίες, δηλαδή στη Football League και στη Γ’ Εθνική. Και να σκεφτεί κανείς ότι τώρα αρχίζουν να κρίνονται οι στόχοι των ομάδων στα πρωταθλήματα. Ειδικά στη Λίγκα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ειδικά για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Καμία σωτηρία…