Ελέος! – Πρέπει να ντρέπεται και η… εξυγίανση (αν υπήρχε) με το κραυγαλέο λάθος του Μπετσόγλου, ο οποίος δεν μέτρησε γκολ του Ατρομήτου

***Ούτε στα τοπικά γίνονται τέτοια λάθη!!! Ο Κορίνθιος βοηθός έκανε δυο ακόμη υπέρ της ΑΕΚ
***Κακώς ο Θάνος δεν πήρε τη φάση πάνω του, αφού έδειξε σέντρα χωρίς να περιμένει τον Μπετσόγλου, ο οποίος τον σταμάτησε δευτερόλεπτα μετά...


SUPERLEAGUE (25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ  0-1
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου),
Μπετσόγλου (Κορίνθου)
4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Δεν υπάρχει αυτό το λάθος που έκανε ο Μπετσόγλου στο ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1. Δεν είναι ένα απλό λάθος, είναι ένα κραυγαλέο, ένα τεράστιο λάθος και κακώς ο Θάνος δεν πήρε πάνω του τη φάση, καθώς μπορούσε να το κάνει.
Δεν υπάρχει οφσάιντ του Λημνιού (77’) και προκάλεσε ο βοηθός της ΕΠΣ Κορινθίας, ο οποίος δεν μέτρησε κανονικό γκολ. Επαναλαμβάνουμε με τέτοια, στο Περιστέρι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να ντρέπεται ακόμη και η… εξυγίανση, αν υπήρχε.
Αυτά γίνονται μόνο με Τριτσώνη και Κουκουλάκη στην ΚΕΔ που παρέχουν ασυλία σε όσους κάνουν εξόφθαλμα λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων. Το δίδυμο της ΚΕΔ πρέπει να …τελειώσει τον Μπετσόγλου από χθες, αν σέβεται τη διαιτησία, όπως φυσικά και τους Μάνταλο, Κωσταρά, Ακρίβο και άλλους όσους προκαλούν. Όμως, τους ξαναβάζουν σε αγώνες και το ένα λάθος ακολουθεί το άλλο.
Στο γκολ του Λημνιού αρχικά ο Δημήτρης Θάνος έδειξε σέντρα, όμως τον σταμάτησε ο βοηθός. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Γρεβενών έδειξε πως είχε καταλάβει το κραυγαλέο λάθος του Γιάννη Μπετσόγλου και πελάγωσε. Επίσης, φάνηκε πως έψαχνε να επιβεβαιώσει την άποψή του, συμβουλευμένος όχι μόνο τον τεταρτο Βαγγέλη Κιοτζένη (!!) αλλά και τον πρώτο βοηθό Δημήτρη Τάτση (!!!!), κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Αρχικά πήγε πάνω στον Μπέτσογλου και μετά στους υπόλοιπους. Ομως, ο ρέφερι είχε άποψη για τη φάση και έπρεπε να την πάρει πάνω του, καθώς είδε ότι δεν υπήρχε παράβαση και για αυτό έδειξε σέντρα, χωρίς να συμβουλευτεί τον Μπετσόγλου, ο οποίος ...θυμήθηκε το οφσάιντ λίγα δευτερόλεπτα μετά την υπόδειξη του Θάνου.
Ο Μπετσόγλου δεν έχει δικαιολογία για αυτό το λάθος. Επίσης, ο βοηθός από την Κόρινθο έκανε δυο ακόμη λάθη.
Κατά τα άλλα η διαιτησία του Θάνου ήταν καλή και κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι χωρίς πολλές κάρτες. Ο Τάτσης είχε δύσκολες φάσεις, όμως του ξέφυγε αυτή στο 52’, όπου κακώς υπέδειξε οφσάιντ σε προσπάθεια του Μάνταλου. Επισημαίνουμε πως εκεί σταμάτησαν όλοι οι αμυντικοί του Ατρομήτου και η μπάλα πήγε στα δίχτυα...
Σωστός ο βοηθός της ΕΠΣ Ηπείρου στο ξεκίνημα του γκολ της ΑΕΚ, καθώς δεν υπάρχει οφσάιντ του Αραούχο, παρά τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου.

Στο 71’ ο Θάνος προειδοποίησε πως θα διέκοπτε οριστικά το ματς, αν έπεφτε κι άλλο καπνογόνο από τους οπαδούς του Ατρομήτου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΟΗΘΟΥ

Στο 36', στην ευκαιρία υπάρχει οφσάιντ που δεν καταλόγισε ο Μπετσόγλου:
Στο 51', ο βοηθός της ΕΠΣ Κορίνθου σταμάτησε επίθεση του Λε Ταλέκ: