Ακόμη ένα βήμα προς την έξοδο…

Δύσκολες εποχές για προέδρους ακόμη και σε ομάδες της Superleague και ειδικά αν υπάρχουν χρέη, ειδικότερα αν λέγεσαι Αλαφούζος και είσαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες ότι βλέπει προς την έξοδο καλά κρατούν, ειδικά όσο παραμένει «εξαφανισμένος» από το προσκήνιο και παράλληλα δεν αγγίζει τα… καυτά θέματα της ομάδας.
Το πιο βασικό είναι αυτό της αδειοδότησης… Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει ένα άνοιγμα ύψους 5 εκατ. ευρώ που πρέπει να καλυφθεί, καθώς η προαναγγελθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν έγινε ποτέ. Αντε, τώρα να βρεθούν χρήματα για τακτοποίηση όχι μόνο των τρεχουσών υποχρεώσεων αλλά και των δόσεων των παλαιότερων οφειλών.
Ο Αλαφούζος είχε εξαγγείλει ότι όλα θα γίνουν, μόλις αποδεσμευτεί το ποσό των 14,3 εκατ. ευρώ από τον διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες. Το τελευταίο έγινε, όμως δεν ισχύει το ίδιο για το πρώτο. Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, τα 12 εκατ. ευρώ δόθηκαν για να καλυφθούν οι 80 από τις 100 δόσεις ρύθμισης του ΣΚΑΪ προς την εφορία και τα υπόλοιπα για τα ριάλιτι του σταθμού.
Για τον Παναθηναϊκό; Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν…