Με… μπαλτά ο Κωσταράς στο Περιστέρι που έκανε κορυφαίο λάθος κατά του Ολυμπιακού – Ο πιο επικίνδυνος βοηθός

Επειδή η φάση γίνεται μπροστά του, ο βοηθός Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) δεν έχει καμία δικαιολογία. Ο Κιβρακίδης, ο οποίος έκανε τη σέντρα στο γκολ (47'), όχι μόνο είναι οφσάιντ πάνω από ένα μέτρο, βρίσκεται και ακριβώς μπροστά του! Αρα, στη συγκεκριμένη φάση δεν κρατά σημαιάκι, ούτε… τσεκούρι, «μπαλτά» κρατάει, για να τονίσουμε το μέγεθος της αδικίας σε βάρος του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου λάθος που αν υπήρχε ΚΕΔ θα τον είχε βγάλει ήδη εκτός πινάκων. Τόσο σοβαρό είναι το λάθος. Ένας βοηθός, που σέβεται πρώτα όλα τον εαυτό του, δεν το κάνει…
Να δούμε τι θα κάνουν Τριτσώνης, Κουκουλάκης. Αλλά ξεχάσαμε, πρέπει να παίζει επειδή είναι στο ευρωπαϊκό τιμ του Σιδηρόπουλου. Λες και χάθηκαν οι βοηθοί. Στον πίνακα υπάρχουν καμιά εξηνταριά καλύτεροι από τον Κωσταρά, καθώς αυτός είναι ο χειρότερος όλων.
Στο Περιστέρι (Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2) υπέπεσε στο τρίτο του φετινό λάθος, που δεν δικαιολογείται, όπως φυσικά και τα δυο προηγούμενα. Στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε με γκολ του Μπαμπουλού, ο οποίος ξεκάθαρα δεν καλύπτονταν από κανέναν αμυντικό. Στη Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος-Ξάνθη 3-0) έγινε φάουλ εκτός περιοχής και υπέδειξε στον Σιδηρόπουλο να δώσει πέναλτι, όπως και έγινε (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι και λάθος του προσχηματικά κορυφαίου, καθώς ο Κωσταράς έβλεπε τη φάση από την άλλη πλευρά του γηπέδου!!!
Βλέπετε ότι η κριτική μας είναι καθαρά αγωνιστική…
Κι όμως οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τον κράτησαν στον πίνακα για να δούμε το… έκτρωμα στο Περιστέρι, όπου για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι ο Κωσταράς είναι ο πιο επικίνδυνος βοηθός.
Με τόση εξυγίανση στη διαιτησία, είναι ικανοί μέχρι και τα μπρόκολα να τα κάνουν κουνουπίδια αλλά και να μπερδέψουν τα μήλα με τα αχλάδια.
Μήπως θα δούμε κι άλλα τέτοια, επειδή, ξέχωρα από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και τον τελικό, απομένουν άλλες οκτώ αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και την Κυριακή (σ.σ. μόνο σε βάρος του γίνονται τόσο εξόφθαλμα λάθη) ο Ολυμπιακός παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε οι ρέφερι να μην δώσουν δικαιώματα…
Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης κράτησαν τον Κωσταρά στον πίνακα, παρά δυο προηγούμενα μη αποδεκτά λάθη του, όμως ο Κούρεντας (Τρικάλων) έχει τέσσερις μήνες να οριστεί για ένα λάθος σε ένα οριακό οφσάιντ. Που υπάρχει ισονομία στη διαιτησία;


Ξεχάσαμε, τον Κούρεντα δεν τον τιμώρησε η ΚΕΔ αλλά ο Σπανός του Ατρομήτου, καθώς η απειλή του ότι δεν θα παίξει ξανά, έγινε πραγματικότητα.