Ο Κούγιας… αποκαθήλωσε Μάνταλο, Σιδηρόπουλο ενώ τονίζει ότι πρέπει να εκδιωχθεί ο Κωσταράς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μίλησε για τη διιατησία και καταφέρθηκε εναντίον των Μάνταλου, Σιδηρόπουλου, Κωσταρά. Ειδικά για τον Σιδηρόπουλο επικεντρώθηκε σε ένα κορυφαίο λάθος σε βάρος της ομάδας του, αφού «μπροστά του ο Καλί σακάταψε τον Ντοντό, φάση που ήταν για δύο κόκκινες κάρτες και αντί να τιμωρήσει τη Βέροια τιμώρησε, τελικά, εμάς»!
Αναλυτικά:
Πώς είδατε το γκολ τού Ατρόμητου εναντίον του Ολυμπιακού, στη ρεβάνς Κυπέλλου;
"Ήταν προκλητικό το οφσάιντ που δόθηκε, ειδικά από τη στιγμή που ο διαιτητής ήταν στην ίδια ευθεία. Ο Κυβρακίδης είναι στα 2 μέτρα μπροστά του. Πρέπει να εκδιωχθεί ο συγκεκριμένος, όχι απλως να τιμωρηθεί. Με προβληματίζει, επίσης, η συμπεριφορά τού Σιδηρόπουλου και του Μάνταλου. Τον πληρώσαμε ακριβά τον Σιδηρόπουλο στο ματς με τη Βέροια, μπροστά του ο Καλί σακάταψε τον Ντοντό, φάση που ήταν για δύο κόκκινες κάρτες (το παιδί χειρουργήθηκε και κάνει αποκατάσταση) και αντί να τιμωρήσει τη Βέροια τιμώρησε, τελικά, εμάς".
Πώς περιμένετε τη διαιτησία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός; Ποια είναι η άποψή σας για τον ορισμό του Κύζα;

"Δεν τον εκτιμώ ως διαιτητή και το έχω δηλώσει. Ειδικά μετά από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που στο πρώτο δεκάλεπτο καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι κατά μας και απέβαλλε τον Γιοβάνοβιτς. Τιμώρησε δηλαδή άλλον παίκτη και όχι εκείνον που έκανε πέναλτι. Ευτυχώς στο τέλος ισοφαρίσαμε. Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Κύζα όχι όσον αφορά την ηθική του υποδομή, αλλά όσον αφορά τις διαιτητικές του ικανότητες. Μπορεί να βρεθεί σε καλή μέρα όμως και να τον βοηθήσει η εξέλιξη του ντέρμπι για να έχει μία άριστη διαιτησία».