Μητρόπουλος: «Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργήσουν κάμερες χωρίς να το ξέρει η διοίκηση;» - «Ασχετοι διοικούν το ποδόσφαιρο»

Αποσπάσματα από τις χθεσινές δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτωρα Μητρόπουλου στο στο Metropolis 95.5:

Για τις κάμερες της ΕΠΟ ξεκάθαρα δηλώνει ότι το δήθεν σκάνδαλο που έβγαλε η ΠΔΕ/ΕΠΟ είναι μια… φούσκα:  «Δεν υπάρχει αυτό. Υπήρχαν εκθέσεις για ύπαρξη κάμερας στο διάδρομο για λόγους ασφαλείας. Δεν υπήρχε κάμερα μέσα στο διοικητικό συμβούλιο ή στην ΚΕΔ. Δεν υπήρχαν κάμερες υπήρχαν θέσεις για κάμερες. Ένα site, το sdna, το είχε γράψει και μετά έσπευσε να το μαζέψει».
Ακόμη, για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Η ανακοίνωση μιλά για ύπαρξη υποδομής δηλαδή ότι μπορεί να έβαλαν καλωδιώσεις αλλά δεν έβαλαν καν κάμερες. Είναι ποτέ δυνατόν να λειτουργήσουν κάμερες χωρίς να το ξέρει η διοίκηση; Τι ήταν αόρατες, δεν τις έβλεπε κανείς;».
Δηλαδή, επιβεβαιώνει όσα γράφουμε... Οτι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο με παρακολουθήσεις και κοριούς.

Επίσης ο Βίκτωρας Μητρόπουλος εξαπέλυσε βολές κατά της ΠΔΕ/ΕΠΟ: «Ο Δρόσος ομολογεί ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο αλλά είναι εκεί και διοικεί. Οι άνθρωποι που διοικούν είναι παντελώς άσχετοι. Ακόμη και ο Βρύζας δεν έχει τη διοικητική πείρα να μπει και να βάλει πράγματα. Μπορεί να έχουμε εκλογές, όμως. Αυτό είναι ένα χαστούκι για τον Κοντονή».