ΠΔΕ/ΕΠΟ: «Υποδομή παρακολούθησης στο γραφείο του προέδρου και κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΚΕΔ»!!! - Στέλνει στον εισαγγελέα το πόρισμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟ:
Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο Πρόεδρος της ΠΔΕ κ. Ιωάννης Δρόσος γνωστοποίησε στα μέλη της ΠΔΕ το πόρισμα του ελέγχου ασφαλείας που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις και τα εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ.
Βάσει του επίσημου πορίσματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποδομής μη λειτουργούσας εγκατάστασης παρακολούθησης στο γραφείο του Προέδρου και η ύπαρξη δύο ραντάρ συναγερμού με ισάριθμες κρυφές κάμερες στο χώρο του προσωπικού και των  γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία  και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος  στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ.  
Το  πόρισμα τίθεται στη διάθεση των ΜΜΕ και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
Τέλος, αποφασίστηκε ότι θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης 7-15 Νοεμβρίου του 2017 , το τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Νέων με αντιπάλους τις ομάδες της Ρωσίας, της Ρουμανίας kαι του Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του UEFA U-19 European Championship 2018, τη διοργάνωση του οποίου έχει αναλάβει η ΕΠΟ.