Κι άλλα μεγάλα λάθη (pics) του Σιδηρόπουλου (και όχι μόνον) στην Ευρώπη

***Και ο Καλογερόπουλος θα μπορούσε να τον βοηθήσει στο πέναλτι υπέρ της Αρσεναλ
***Δεν ξανάγινε!!! Στο δεύτερο ημίχρονο ο... κορυφαίος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στη Μπάγερν, δείχνοντας κίτρινη. Μετά πήρε πίσω την απόφασή του για την κάρτα, με παρέμβαση Καλογερόπουλου και η κίτρινη έγινε κόκκινη!!!
***Στη φάση του πέναλτι των Γερμανών ο Λεβαντόφσκι είναι οφσάιντ που δεν καταλόγισε ο Ευθυμιάδης!!!
Πάλι έκανε τις… πατάτες ο κορυφαίος στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στους «16» του Champions League, πάντα φυσικά με τη… βοήθεια του κορυφαίου Νο 2. Στο 32’ του αγώνα Αρσεναλ-Μπάγερν 1-5 έγινε πέναλτι υπέρ των Λονδρέζων σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Αλόνσο. Δυστυχώς, ο Σιδηρόπουλος αμολούσε αετό, όπως και ο Καλογερόπουλος που ήταν πίσω από την εστία, καθώς η φάση γίνεται στα τρία μέτρα από τον Αθηναίο. Αν έδιναν την εξόφθαλμη παράβαση, αντί για κόρνερ, η Αρσεναλ θα είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0…
Το ίδιο είχε κάνει και στο προηγούμενο παιχνίδι του. Στο  Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς 2-2 για τους ομίλους του Champions League δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε σουτ του Ανχελ Ντι Μαρία που βρήκε σε χέρι παίκτη της Βουλγαρικής ομάδας, ο οποίος ταυτόχρονα έπρεπε να αποβληθεί. Και σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να τον βοηθήσει ο Καλογερόπουλος!!!
Αφού τα κάνουν στην Ελλάδα, δεν θα τα κάνουν και στην Ευρώπη; Προς τι η έκπληξη...
Στο 53' του αγώνα Αρσεναλ-Μπάγερν 1-5 οι Σιδηρόπουλος και Καλογερόπουλος είχαν βροχή από διαμαρτυρίες των παικτών της Αρσεναλ. Ο πρώτος καταλόγισε ανύπαρκτο, άντε να το πούμε αυστηρό, πέναλτι στον Λεβαντόφσκι από τον Κοσιελνί, αρχικά πήγε να δείξει κίτρινη κάρτα, όμως έδειξε κόκκινη με παρέμβαση του Καλογερόπουλου. Η παράβαση, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει είναι για κίτρινη, καθώς υποθετικά (αφού δεν υπάρχει παράβαση) σπρώξιμο, κόκκινη είναι μόνο αν ο Κοσιελνί δεν είχε σαφή πρόθεση να πάει για τη μπάλα. Και στο ματς ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0 o Σιδηρόπουλος έκανε το αντίθετο με τον συγκεκριμένο κανονισμό, βγάζοντας κόκκινη αντί για κίτρινη σε πέναλτι-φάντασμα στον Μάνταλο!!!
Κατά τα άλλα έλεγε στο... περιβάλλον του ότι ξέρει τον κανονισμό. Τελικά φάνηκε ότι τον αγνοεί παντελώς!!!
Επίσης:
Στη φάση του πέναλτι υπέρ της Μπάγερν, ο Λεβαντόφσκι ήταν οφσάιντ που ο Ευθυμιάδης δεν καταλόγισε!!!
Και να σκεφτεί κανείς, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε ενδιαφέρον για την πρόκριση, καθώς οι Γερμανοί είχαν νικήσει 5-1 και στο πρώτο ματς! Που να ίσχυε το αντίθετο.



ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ: