1) Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και τα ρέστα από τον Καλογερόπουλο που δεν απέβαλε (video) τον Βιγιαφάνιες στο 63’ - 2) Η ανακοίνωση του ΠΑΟ και ο διεθνής ρέφερι

Από τη μια πλευρά ο Παναθηναϊκός ζητάει και τα ρέστα από τον Καλογερόπουλο, αν και ευνοήθηκε στο Καυτανζόγλειο (Ηρακλής-ΠΑΟ 1-1). Στο 63’ του αγώνα (δείτε πιο κάτω το βίντεο) υπάρχει μαρκάρισμα του Βιγιαφάνιες στον Σαραμαντά και ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε ούτε το φάουλ. Το μαρκάρισμα είναι ο ορισμός της κίτρινης κάρτας που θα ήταν η δεύτερη για τον Αργεντινό του Παναθηναϊκού. Αν δεν μάζευε τα πόδια του θα ήταν απευθείας κόκκινη.
Από την άλλη πλευρά, μετά τον Ολυμπιακό, τον Καλογερόπουλο δεν τον θέλει ούτε ο Παναθηναϊκός. Η επίθεση, όχι μόνο μέσω ανακοίνωσης αφού ακολουθήσε και διαρροή, στο διεθνή ρέφερι φαίνεται, τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τα αναγραφόμενα, πως έχει και ...πινελιές από παρασκήνιο (που μόνο ο ΠΑΟ γνωρίζει), καθώς στην διαρροή του τον χαρακτηρίζει «ακατάλληλο στις συνθήκες της νέας εποχής» και πως «τον έχει ήδη ενταγμένο στη λίστα των ανεπιθύμητων και ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν», ενώ στην ανακοίνωσή του δεν κρύβει πως «επιβεβαιώθηκε η ανησυχία του για τον ορισμό του». Βέβαια το καλύτερο θα ήταν οι «πράσινοι» να εξηγήσουν στους φιλάθλους τι εννοούν, όμως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μπορεί αυτός ο διαιτητής να μείνει στους πίνακες;
Πλέον οι αρμόδιοι των ορισμών δεν μπορούν να τον βάλουν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (02/04), καθώς ήταν λογικό να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων, επειδή ο Καλογερόπουλος αν και διεθνής δεν έχει πάρει δύσκολο αγώνα. Και μόνο για αυτό τον λόγο, ας τον βάλουν στο ΟΑΚΑ, εκτός αν μέχρι τότε θα έχει επιστρέψει ο Σιδηρόπουλος. Επίσης, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο Καλογερόπουλος δεν μπορούσε να οριστεί, επειδή ο κανονισμός απαγορεύει τον ορισμό διαιτητή σε παιχνίδι της ίδιας ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Πολύ γρήγορα ο Παναθηναϊκός ξέχασε τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (3-1). Σε αυτό το ματς ο διεθνής ρέφερι έδωσε δυο ανύπαρκτα πέναλτι στους «πράσινους» και μια αποβολή παίκτη του Αστέρα που δεν δικαιολογείται από το βίντεο του αγώνα.