Προσφορά των βοηθών (Ευθυμιάδης, Ποντίκης) τα δυο γκολ του ΠΑΟ στην Τρίπολη (pics) – Ειδικά ο Ποντίκης δεν έπιασε φάση!

***Με …βλαχοπονηριά έκρυψαν την αλλαγή του τέταρτου!!!
SUPERLEAGUE
21η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-5
3              Κίτρινες               2
13           Φάουλ                  9             
 2             Οφσάιντ              1             
 7             Κόρνερ                 3
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας),
Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Σημαντικά λάθη, άσχετα αν δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα έκαναν οι βοηθοί στην Τρίπολη. Ένα ακόμη λάθος από τον Ευθυμιάδη (Πιερίας), που έχει πορεία …ανάλογη (δηλαδή από λάθος σε λάθος) με τον Σιδηρόπουλο στο πρωτάθλημα, καθώς στο 0-3 ο Μολέδο είναι οφσάιντ.
Δεν πειράζει, ο Ευθυμιάδης είναι φίλος τον Τριτσώνη, Κουκουλάκη και δεν θα τον τιμωρήσουν. Αλλους τιμωρούν ακόμη και για φάσεις που δεν είναι οφσάιντ, αρκεί η προπαγάνδα να τα βγάζει οφσάιντ! Η να είναι οφσάιντ σε… τετ α τετ από τα… 35 μέτρα ή πλάγια, κι ας χάνει ο επιτιθέμενος τη μπάλα ή δεν υπάρχει καν υποσχόμενη επίθεση.
Ούτε ο Ποντίκης θα τιμωρηθεί, αν και ο Μπεργκ είναι οφσάιντ στη φάση πριν το 0-5. Ο Σουηδός πήρε τη κεφαλιά, απέκρουσε ο γκολκίπερ και μετά σκόραρε ο Μπουμάλ. Ο Ποντίκης δεν θα τιμωρηθεί επειδή σε λιγότερο από ένα μήνα έπαιξε και τους τρεις της συμμαχίας με τον Αστέρα! Χώρια που επανήλθε παράνομα στους πίνακες. Ακόμη ο Ποντίκης στο 17’ άφησε κακώς να εξελιχθεί επίθεση του Αστέρα, αν και υπήρχε οφσάιντ ενώ στο 68’ ο Μπεργκ έχασε ευκαιρία, αν και ο δεύτερος βοηθός έπρεπε να σηκώσει το σημαιάκι του.
Οσο για τον Κομίνη, το ματς δεν ήταν εύκολο. Είχε φάσεις. Στο 4’ ο Μπεργκ ζήτησε πέναλτι αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο 50’ δεν καταλόγισε επιθετικό φάουλ σε ευκαιρία του Μολέδο. Στο 56’ έδειξε κίτρινη για θέατρο στον Βλαχοδήμο, όμως αν και το ριπλέι δεν είναι ιδανικό, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να τον βρίσκει ο αντίπαλός του, άρα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχει πέναλτι. Στο 77’ δεν υπάρχει πέναλτι του Χουλτ στον Ιγκόρ….

Στην Τρίπολη άλλαξε ο τέταρτος, όμως δεν ανακοινώθηκε όπως γινόταν με τις αλλαγές σε αγώνες της Λίγκας στο παρελθόν. Ούτε το έβαλαν στους ορισμούς με κόκκινα γράμματα. Γιατί ντράπηκαν; Ο Βάτσιος δεν είχε δικαίωμα να μπει τέταρτος, καθώς είχε σφυρίξει το προηγούμενο ματς του Αστέρα. Τουλάχιστον ανακάλυψαν τον κανονισμό για να μην το ξανακάνουν. Ετσι για να κάνουν και… οικονομία έβαλαν τέταρτο από τα Χανιά (!!!) που ήταν ο Γιαννουλάκης. Λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιο κοντά…

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΟ 0-3

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 0-5