Ρεζίλι γίνεται ο Παναθηναϊκός, φωνάζοντας ότι αδικήθηκε στα Γιάννινα! – Στο γκολ που πέτυχε προηγήθηκε επιθετικό φάουλ (pic&video) - update

Ζητάει και τα ρέστα ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία στα Γιάννινα. Επανερχόμαστε σχετικά με την τραγική απόδοση του Τζήλου (Λάρισας). Ο ρέφερι εξέθεσε τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και τα έκανε… μαντάρα υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκαν γίνονται ρεζίλι, αφού όπως βλέπετε στη φωτογραφία στο γκολ της ισοφάρισης που πέτυχαν, υπάρχει αναμφισβήτητο επιθετικό φάουλ του Κλωναρίδη στον Καρανίκα, αφού ο πρώτος τραβάει τον δεύτερο από την φανέλα.

Επόσης, ο Τζήλος δεν έδωσε πέναλτι του Κουτρουμπή, δεν απέβαλε τον Μολέδο με δεύτερη κίτρινη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ 1-1 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΡΙΠΛΕΪ


Για την ίδια φάση αντιγράφουμε το σχόλιο του συναδέλφου Γιώργου Χαλά από το Facebook:
«Με αφορμή κάτι που είδα από τον Vaios Balafas στα sfyrigmata, ένα ακόμη πιο διευκρινιστικό διπλό ντοκουμέντο για τη σφαγή του Πάο στα Γιάννενα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ είναι ο παίκτης που ελέγχει απόλυτα την μπάλα και έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του ώστε να την απομακρύνει μέχρι το Πάπιγκο. Και θα το έκανε, αν δε μεσολαβούσε ένα εξυγιαντικό υπερτράβηγμα/ξεχείλωμα φανέλας από παίκτη με "διαφορετικό" παρελθόν (Κλωναρίδης), το οποίο τον σώριασε στο έδαφος και μετέτρεψε το προσδοκώμενο διώξιμο σε ασίστ για τον ακέραιο χαρακτήρα που λέγεται Μάρκους Μπεργκ. Αντί για επιθετικό φάουλ και κάρτα στον δράστη, ο διαιτητής άφησε να γίνει το 1-1 ώστε να εκθέσει την προσπάθεια κάθαρσης του κυρ Γιάννη και των συμμάχων του...»


Δικές του και οι φωτογραφίες: