Αδικίες χωρίς προηγούμενο στους ορισμούς της Football League από Τριτσώνη, Κουκουλάκη


Χειροκροτείστε το δίδυμο για την ισονομία τους. Επτά διαιτητές της Football League δεν έχουν οριστεί ακόμη σε παιχνίδι της κατηγορίας τους. Είναι οι Διώτης (Ευρυτανίας), Τόμπρος (Κέρκυρας), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Μηλιάδης (Μακεδονίας), Παπαργυρίου (Πιερίας), Μανούρας και Μανασής (Τρικάλων).
Εχουν χωρίσει τους ρέφερι σε παιδιά και αποπαίδια, καθώς άλλοι έχουν πάρει δυο και τρία ματς, ενώ ήδη βρισκόμαστε στη 16η αγωνιστική. Ορίζουν τέταρτους από την 3η κατηγορία, ενώ υπάρχουν δέκα διαιτητές της Football League που δεν έχουν πάρει αυτόν τον ρόλο.
Το αποκορύφωμα είναι ότι ο Τσιάκος (Θεσπρωτίας) έχει να οριστεί από τις 22/12 ενώ στο σεμινάριο έδειξαν τη σωστή εφαρμογή της τροποποίησης του πέναλτι στο ματς Λαμία-Καλλιθέα. Παρόλα αυτά έχει να σφυρίξει πάνω από δυο μήνες. Μάλλον έπαιξε ρόλο όχι η απόδοση αλλά οι δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας;
Ο Περράκης (Αθηνών) έχει να οριστεί στη Football League από τις 30/10, δηλαδή από το Αχαρναϊκός-Καλλονή. Μετά σφύριξε (11/12) Πανθηραϊκός-Εργοτέλης στη Γ’ Εθνική και ενώ ο παρατηρητής Ντούλης (Κορινθίας) τον είδε καλό και ότι λειτούργησε προληπτικά στη φάση της αψιμαχίας, δεν τον έχουν βάλει, επειδή η προπαγάνδα τα παρουσίασε διαφορετικά. Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν βλέπουν τις εκθέσεις των παρατηρητών αλλά διαβάζουν τα δημοσιεύματα;
Ερωτηματικό παραμένει γιατί τον διαιτητή Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) έχουν να τον ορίσουν από τις 11/12 (ΚΙσσαμικός-Σπάρτη), τον έχουν βάλει τέσσερις φορές τέταρτο σε δυο εβδομάδες (19/01-05/02)! Την ίδια στιγμή ο Τσαγκαράκης (Χανίων) δεν έχει μπει ποτέ τέταρτος!!!
Μια από τα ίδια και στους βοηθούς της Football League. Συνολικά 14 δεν έχουν πάρει ακόμη παιχνίδι της κατηγορίας τους ενώ υπάρχουν 27 οι οποίοι έχουν μπει από το δίδυμο σε τρεις και τέσσερις αγώνες.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους παρατηρητές της Football League. Και εκεί έλλειψη ισονομίας, καθώς συνολικά 14 δεν έχουν μπει ακόμη σε αγώνα, ενώ 31 έχουν από δυο και τρεις ορισμούς.