Είναι δυνατόν αυτός ο διαιτητής να παραμείνει στους πίνακες; - Ο Καλογερόπουλος τα κάνει μαντάρα και στην Football League, καθώς δεν έδωσε δυο εξόφθαλμα πέναλτι στον Αρη, στο ντέρμπι με τη Λαμία (video)

***Αναστόπουλος: «Να τον χαίρονται οι εξυγιαντές»
Η διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι της Football League Λαμία-Αρης 1-0 είναι όχι απλά να του παίρνουν το σήμα του διεθνή αλλά και το σήμα του διαιτητή. Ο Αθηναίος ρέφερι δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να σφυρίξει όχι μόνο ντέρμπι της Superleague, ούτε και της δεύτερης κατηγορίας.
Σωστά υπέδειξε πέναλτι στον Αρη, αλλά ο Τζενάμο νίκησε τον Καπνίδη στις καθυστερήσεις. Όμως, για να συμβεί αυτό, ο Καλογερόπουλος έπρεπε να …πνίξει άλλα δυο πέναλτι. Το ένα σε χέρι του Παπαργυρίου στο 76’, μετά από σουτ από τα 25 μέτρα, και το άλλο στο 82’ σε τράβηγμα του Ιντζίδη από τον Κοτσώνη.  Και οι δυο παραβάσεις βγάζουν μάτια!
Εξαλλος ο τεχνικός του Αρη Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του, κατηγόρησε τον Καλογερόπουλος ότι… κοιτούσε τα αστέρια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήρθα στην συνέντευξη Τύπου γιατί σέβομαι κάποια πράγματα και επειδή με τον Μπάμπη Τεννέ είμαστε χρόνια φίλοι. Από εκεί και πέρα οι εξυγιαντές να χαίρονται τον κύριο Καλογερόπουλο. Εγώ προσωπικά έχω πολύ πικρή πείρα με τον συγκεκριμένο διαιτητή. Όταν ήμουν στον ΟΦΗ, κόντρα στην Κέρκυρα, με 10 παίκτες για 60 λεπτά, μας έριξε και 3 πέναλτι για να χάσουμε. Σήμερα 3 πέναλτι, εκτός από το πέναλτι που δεν έδωσε υπήρχαν άλλα 2 “μαρς” και ο κύριος Καλογερόπουλος κοιτούσε τα αστέρια».