Σχετικά με την ΕΟΕ

Σχετικά με την απείρου κάλλους  και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προετοιμασίας και κατασκευής απόπειρα να διεξαχθούν εκλογές στην ΕΟΕ δίκην σωματείου εκδοροσφαγέων της περιόδου 1960 με μεταφερόμενους ομαδικά πληθυσμούς και κομπογιαννίτικες μεθόδους δημιουργίας τετελεσμένων, μετά από τα οποία "ποιος ζει, ποιος πέθανε" μέχρις ότου η ελληνική δικαιοσύνη αποφανθεί ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι:
α. Τις εκλογές δεν τις διεξάγει η πλειοψηφία ή μια ομάδα εκπροσώπων των Ομοσπονδιών - μελών. Αυτοί, ανεξαρτήτως του αριθμού τους απλώς ψηφίζουν για να εκλέξουν τον πρόεδρο και τους υποψηφίους για τις υπόλοιπες θέσεις. Τις εκλογές και στην ΕΟΕ. τις διεξάγει ο αρμοδίως ορισθείς (Πρόεδρος ή άλλο μέλος). Όταν ο Πρόεδρος αδυνατεί ( κι επειδή είναι εκ νέου υποψήφιος) τότε το σκηνικό, στην περίπτωση αυτή, αλλάζει.
β. Τις εκλογές στην ΕΟΕ διεξάγει ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), που έχει οριστεί για το σκοπό αυτό, ειδικά όταν αυτός τοποθετείται για να αντιμετωπίσει μια έκρυθμη κατάσταση με την κυβέρνηση να έχει βάλει πόδι στην ανεξαρτησία και αυτονομία της ΕΟΕ ( άρθρο 5 του Καταστατικού της ΔΟΕ) και να απειλεί ευθέως την αυτοδιοικητική της ( όχι με την έννοια της πανεπιστημιακής) λειτουργία.
γ. Τις εκλογές στην ΕΟΕ δεν επικυρώνει καμία ελληνική αρχή, κανένα ελληνικό δικαστήριο και κανείς εγχώριος υπουργός ή γενικός γραμματέας. Τις επικυρώνει η ΔΟΕ., μέλος της οποίας είναι η ΕΟΕ., που έχει την αυθεντική αρμοδιότητα προς τούτο. Καμία εκλογή σε καμία Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν ισχύει αν δεν επικυρωθεί το αποτέλεσμα από την ΔΟΕ με βάση τις δικές της διαδικασίες και τα δικά της κριτήρια.
δ. Η ΔΟΕ ενημερώνεται για όλα τα δεδομένα κάθε εκλογικής διαδικασίας ( τόσο στο πεδίο της προετοιμασίας όσο και σε αυτό της διεξαγωγής) από τους δικούς της ανθρώπους, που είναι τα τακτικά μέλη της ολομέλειας (οι λεγόμενοι "αθάνατοι") που ζουν στη χώρα και έχουν την γενική αρμοδιότητα να λειτουργούν ως γέφυρα με την τοπική ολυμπιακή επιτροπή. Όταν, μάλιστα, αυτά έχουν και επισήμως λάβει τον τίτλο του "υπηρεσιακού προεδρεύοντος", όπως συνέβη με τον κ. Λάμπη Νικολάου, τότε αντιλαμβάνεστε ότι δεν προκύπτει καμία επικύρωση, είτε διαδικασίας, είτε αποτελέσματος, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του μέλους που έχει οριστεί επισήμως.
ε. Ο κ. Νικολάου επισήμως, ως εκ της ιδιότητός του, ενημέρωσε την ΔΟΕ ότι στην Ελλάδα δεν έγινε καμία εκλογική διαδικασία. Ο ίδιος, με δική του απόφαση την ανέβαλε για πολύ συγκεκριμένο λόγο, ενημέρωσε την διεθνή αρχή πριν καν ξεκινήσει το πανηγύρι που ακολούθησε και αποχώρησε από την έδρα της ΕΟΕ, γνωρίζοντας πως μετά την ενέργειά του αυτή δεν προκύπτει από πουθενά και για κανένα λόγο καμία εκλογική διαδικασία.
στ. Όλα όσα ακολούθησαν την αποχώρηση του κ. Νικολάου, τις δήθεν εκλογές που έγιναν, το δήθεν αποτέλεσμα που προέκυψε, με ενδιάμεσα όλων αυτών τηλεφωνήματα υψηλότατα ισταμένων στην κυβέρνηση να παρακαλάνε εκπροσώπους ομοσπονδιών να παραμείνουν στην ΕΟΕ και να πάρουν μέρος σε αυτή την παρωδία ... απλώς δεν έγιναν ποτέ για την ΔΟΕ.

ζ. Όποιοι (και είναι πολύ γνωστοί σε όλους) οργάνωσαν αυτή την παρωδία για πολύ προσωπικούς τους λόγους κι έπαιξαν (όπως έχουν μάθει να κάνουν χρόνια τώρα) προσέφεραν πολύ κακή υπηρεσία και στην κυβέρνηση. Η ΔΟΕ είναι σαφές πως θα απαντήσει με τους δικούς της όρους. Και τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν καρφώνοντας ο ένας τον άλλο στο "μεγάλο αφεντικό", που θα έχει δει για δεύτερη φορά την βούλησή του στα σκουπίδια εξαιτίας των λαμπρών κομματικών (οι)κο(νο)μισάριων και τη χώρα να( ξανα)γίνεται ρεζίλι.