Τριάντα δύο στις τριάντα δύο

Αποκαλυπτική η δημοσιοποίηση ( σε έγκυρο και ψύχραιμο site) της επιστολής της Super League με την οποία ζητείται η επανεξέταση της σύμβασης ΕΠΟ - Sports Radar, με δεδομένη την αμφίβολη, στην καλύτερη περίπτωση, αποτελεσματικότητα της, την επίκληση της κακής οικονομικής συγκυρίας αλλά και την μηδενική απόδοση πειθαρχικών ευθυνών σε όλες τις έως σήμερα καταγεγραμμένες περιπτώσεις.
Αποκαλυπτική και η έκπληξη των αρμοδίων της επαγγελματικής Λίγκας όταν ο καθ΄ύλην αρμόδιος (υποτίθεται) δήλωσε πλήρη άγνοια για επιστολές και όλα τα σχετικά.
Γιατί, άραγε, η Λίγκα αντί να ζητεί απαντήσεις από "αναρμόδιους" δεν προσφεύγει σε γνωστά στην ίδια από τ πρόσφατο παρελθόν πρόσωπα τα οποία διαχειρίζονται τα ανάλογα θέματα, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό ο "αρμόδιος";
Υπάρχει, βεβαίως, και άλλη, καλύτερη, πρόταση. Να ζητήσουν συνάντηση με την κα Λουίζα, πρόεδρο της καθ΄ύλην αρμόδιας Επιτροπής Δεοντολογίας, για τη θέση της οποίας έγινε ο κακός χαμός το καλοκαίρι ( με τη σύμφωνη γνώμη του Κωστάκη, της Γενικής Γραμματέως της FIFA και του ομολόγου της της UEFA) μην τυχόν και αντικατασταθεί, ώστε να έχουν από πρώτο χέρι επίσημη ενημέρωση για την τύχη όλων των εκθέσεων της UEFA/Sports Radar, των διώξεων που ασκήθηκαν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς ( αλήθεια, που βρίσκονται αυτές οι ψυχές;), των αποτελεσμάτων του ερευνητικού τμήματος και της τελικής απόφασης.
Να τους διευκολύνουμε: Για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016 ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ήρθαν προς διερεύνηση τριάντα δύο (32) υποθέσεις "περίεργου στοιχηματισμού" (για να μην χρησιμοποιηθεί άλλος όρος), ερευνήθηκαν αρμοδίως, έγιναν οι σχετικές προτάσεις και εκδόθηκαν ... τριάντα δύο (32) αθωωτικές αποφάσεις ( η επισημότερη έκφραση είναι "τέθηκαν στο αρχείο").

Δεν ήταν σε γνώση τους τα σχετικά στοιχεία; Ως Λίγκα έχουν κάθε έννομο συμφέρον να τα ζητήσουν. Ας το επιχειρήσουν λοιπόν. Αν τους επιτρέπεται...