Δεν αρμενίζει καλά

Σοβαρεύουν τα πράγματα στην ΕΠΣ Κυκλάδων! Κάποιες πρώτες και σε ήρεμο τόνο επισημάνσεις και αμφισβητήσεις της ικανότητας της διοίκησης της τοπικής ΕΠΣ να διαχειριστεί την Ένωση και τις διοργανώσεις της μετατρέπονται σιγά - σιγά σε έντονες κραυγές, με αφορμή κάποιες επιλογές του Προέδρου, που μυρίζουν από μίλια μακριά δυο μέτρα και δυο σταθμά, ακόμη και κόντρα στους κανονισμούς.
Ο Παναξιακός πήρε τη σκυτάλη από τον Πανθηραϊκό και κατακεραύνωσε την διοίκηση της Ένωσης για κάτι αλχημείες για τον ορισμό αγώνων Κυπέλλου με τη λογική της ψηφοθηρίας, για να ακολουθήσει αμέσως μετά ο κ. Καφτηράνης, μέλος της διοίκησης που ανέφερε στη δήλωση του κάτι για "μη εκλεγμένους που διοικούν την Ε.Π.Σ." καλώντας τον κ. Φρέρη, πρόεδρο της Ένωσης, να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην διοίκηση και θα φροντίσει να μάθει πως διοικείται ένα ανάλογος οργανισμός.
Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα στις Κυκλάδες και αυτό φαίνεται. Μην ξεχνάτε ότι την προηγούμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων όρισαν παρατηρητή στο ματς ΑΕΚ - Λεβαδειακός τον Παρίση!!!!

Ναι, για αυτή την Ένωση μιλάμε...