Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ… αδειάζει τον Βασιλειάδη για όσα είπε στη Βουλή: «Ανύπαρκτα οικονομικά στοιχεία (σ.σ. !!!) για τους μισθούς έδωσε ο υφυπουργός. Για πολλοστή φορά στοχοποιούνται οι υπάλληλοι που εργάζονται στην Ομοσπονδία»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΟ:​

Με αφορμή τα όσα, μεταξύ άλλων, δήλωσε από βήματος του κοινοβουλίου ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για την Ομοσπονδία και αφορούν τους υπαλλήλους της, από τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.
«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και δυσφορία μας για τη σημερινή αναφορά του κ. Βασιλειάδη από το βήμα της Βουλής, το ύστατο κάστρο δημοκρατίας, για "…μισθοδοσία που έχει εξαιρεθεί από το Ενιαίο Μισθολόγιο, όπως συμβαίνει με την ΕΠΟ! Μιλάμε για  μισθολόγιο που φτάνει στα 300 εκατομμύρια! Μην κάνουμε τώρα τους τιμητές, όταν έχουμε μέσο μισθό στην ΕΠΟ 5.000 ευρώ!..."..
Για πολλοστή φορά στοχοποιούνται οι υπάλληλοι που εργάζονται στην ΕΠΟ -ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο έχει ίδια έσοδα και δεν διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα- και παρουσιάζονται σαν προνομιούχοι σε μία κοινωνία που δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζεται. Αυτή η στοχοποίηση, βασίζεται σε παράθεση ανύπαρκτων και εκτός πραγματικότητας οικονομικών στοιχείων, μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων και πρωτοσέλιδων στα ΜΜΕ, και στο πλαίσιο ενός πολέμου που δεν μας αφορά και στον οποίο συνεχώς κάποιοι επιχειρούν ετσιθελικά να μας εντάξουν αντιμετωπίζοντάς μας, μάλιστα, ως παράπλευρες απώλειες.
Καλούμε, λοιπόν, ευθέως τον κ. Βασιλειάδη, ως επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού να ενημερωθεί από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα και να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι διαθέτει τη δημοκρατική ευαισθησία και το πολιτικό ανάστημα, να αναγνωρίσει το λάθος του και να δείξει με τον τρόπο αυτόν ότι σέβεται εμάς και τις οικογένειές μας. Γιατί αυτές ζούμε από την εργασία μας στην Ομοσπονδία. Ούτε προνομιούχοι είμαστε ούτε κάνουμε το χόμπι μας…».
​Με εκτίμηση