Δεν ορίζονται αλλά πέρασαν τα τεστ: «Απάντησαν» οι κομμένοι ρέφερι από ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Αψογοι στις υποχρεώσεις τους είναι οι διαιτητές και η πλειοψηφία των βοηθών που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και όλως τυχαίως δεν ορίζονται από την παράνομη ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Με εξαίρεση τον Μάριο Λαμπρόπουλο (Ηλείας) έβγαλαν τα αγωνιστικά τεστ της Τετάρτης, παρότι δεν σφυρίζουν αγώνες και όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ότι αυτό γίνεται, επειδή είναι ανεξάρτητοι και δεν προσκύνησαν στο έκτρωμα που κάποιοι έχουν βαφτίσει… εξυγίανση για να κάνουν αυτά που κάνουν, με συνέπεια η διαιτησία να πάει από το κακό στο χειρότερο.
Οι Παππάς (Αθηνών), Μήτσιος (Ηπείρου), Δελφάκης (Αρκαδίας), Βοσκάκης (Ρεθύμνου) έβγαλαν τα χειμερινά αγωνιστικά τεστ της Superleague, όπως το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των… κομμένων βοηθών που επίσης είναι ανεπιθύμητοι στις προαναφερόμενες ΠΑΕ και κατά σύμπτωση δεν τους βάζουν οι παράνομοι της ΚΕΔ. Παράλληλα τα αγωνιστικά τεστ έβγαλαν και όσοι διαιτητές ή βοηθοί ορίζονται μια στο τόσο. Απέδειξαν ότι είναι επαγγελματίες, παρότι οι αρμόδιοι ...συμβάλουν στην στοχοποίηση και στην μείωση της προσωπικότητά τους.

Τα αγωνιστικά τεστ έβγαλαν και οι Σπάθας (Πειραιά), Γιάχος (Χίου) και Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) που είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ποδοσφαίρου, αλλά κανείς δεν ρωτά τη FIFA αν πρέπει να παίζουν. Γενικά η FIFA δεν έχει σχέση με αποκλεισμούς διαιτητών.