Τα απόρρητα του σεμιναρίου…

-Γιατί απέφυγαν να δείξουν τις φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός; Μόνο για το γκολ του Καρντόσο, που κακώς ακύρωσε ως οφσάιντ ο Βλάσσης (Λασιθίου) στα Χανιά έγινε λόγος.
-Πλην του Παπαπέτρου και ειδικά του Μπλάνα στο… κεφάλαιο λάθος θέσεις διαιτητών στο γήπεδο, έγινε λόγος και για τον Πουλημά.
-«Γίνονται προσπάθειες να πληρωθείτε», είπε ο Κουκουλάκης για τα χρωστούμενα στους διαιτητές. Ετσι, αόριστα για να μην εκτεθεί κιόλας αφού η Λίγκα… τραβά μεγάλα ζόρια στο οικονομικό.
-Ακόμη, τους ζήτησε να αποδέχονται το ξενοδοχείο που τους κλείνει η διοργανώτρια και να μην ζητούν αλλαγή. Δηλαδή, ο Κρητικός δεν ήθελε ήσυχα ξενοδοχεία; Αλλα θέλει ως παράγοντας, άλλα έκανε ως ρέφερι.
-Ο Κουκουλάκης έδωσε οδηγία στους διαιτητές, όπου μπορούν να παίρνουν στο ταξί και τους παρατηρητές για να κάνουν οικονομία στη Λίγκα.
-Για το ταξί του Βελλιώδη, ο οποίος πήγε να μπει στο Καραϊσκάκη με πρόσκληση σε άλλο όνομα, ο Κρητικός δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Αλλωστε δεν ενημερώνονται, όπως υποστηρίζει μαζί με τον Τριτσώνη. Ούτε ρώτησε σε ποιο όνομα ήταν η πρόσκληση. Δυο δόθηκαν, αλλά το επώνυμο ήταν το ίδιο.
-Όταν θα… σκάσουν οι αγωγές των κομμένων θα καταλάβουν ότι έκαναν λάθος που δεν διάβαζαν τα ΜΜΕ.
-Όπως και όταν τελειώσουν (σύντομα) από την ΚΕΔ, πάλι το ίδιο ισχύει…
-Εβαλε φωτογραφία από το ματς ΠΑΟΚ-Γιάννινα και επιβεβαίωσε, ο Κουκουλάκης, ότι οι ρέφερι επιτρέπεται να φορούν κολάν, αρκεί να έχουν το ίδιο χρώμα.
Μόνο ο Σταυρός απαγορεύεται τελικά…
-Ο γιος του Κουκουλάκη, όπως υποστήριξε το μέλος της ΚΕΔ, είδε ότι στο ματς Κισσαμικός-Πανιώνιος ο Φουκάκης και οι βοηθοί άλλαξαν στολή στο ημίχρονο (από πράσινη σε μαύρη), όχι όμως και Βοσκάκης. Αρα ο γιος του Κουκουλάκη κάνει για διαιτητής…
-Πήγαν να τον καλύψουν, όμως ο ίδιος «έδωσε» τον εαυτό του. Πρόβαλαν το χέρι του Τζημόπουλου και είπαν στον Γκράνα ότι κακώς ξεκίνησε το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ επειδή «την πάτησε από τον καπνό», επειδή δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. «Όχι, έβλεπα», υποστήριξε ο ρέφερι!
Για αυτό δεν τον τιμώρησαν;
-Πως δικαιολογήθηκε ο Ευθυμιάδης που αντί για άουτ έδωσε κόρνερ το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ; «Εμεινα πίσω»…
Για αυτό δεν τον τιμώρησαν;
-Ανέλαβε ευθύνη ο Παπαπέτρου. «Εγώ έκανα το λάθος και όχι ο Κούλα», υποστήριξε για μια υπόδειξη άουτ αντί για κόρνερ στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.
-«Ο Λάμπρου μου θύμισε τον κανονισμό», παραδέχθηκε ο Βάτσιος για τον βοηθό του στο ματς Αστέρας-Ατρόμητος για μια φάση που γύρισε τη μπάλα πίσω για να εκτελεστεί το οφσάιντ από το σωστό σημείο.
-«Μπράβο γιατί γλίτωσες τον διαιτητή», είπε ο Κουκουλάκης για την Κουρομπύλια που υπέδειξε το πέναλτι σε χέρι στο ματς Ατρόμητος-Πανιώνιος, το οποίο σωστά καταλόγισε ο Τζήλος. Ακόμη συνέστησε στους βοηθούς να μην λένε στην ενδοεπικοινωνία «χέρι, χέρι» παρά το σωστό είναι «πέναλτι, πέναλτι».
-Προβλήθηκε και η φάση από το Λαμία-Καλλιθέα που ο Τσιάκος (Θεσπρωτίας) έγινε ο πρώτος διαιτητής που εφάρμοσε τον κανονισμό για την προσποίηση στο πέναλτι. Μόνο που η… ανταμοιβή του ήταν να μην οριστεί από τότε! Δηλαδή από τις 22/12 δεν σφύριξε ματς.

-Ο Σκουλάς σφύριξε Πλατανιάς-Κέρκυρα 2-1. Αρχικά έδειξαν μια βουτιά του Μανούσου που ο ρέφερι δεν έδειξε κίτρινη, μετά την… πάτησε και έδωσε λάθος πέναλτι στον ίδιο παίκτη!