Ρεζιλεύονται από μόνοι τους


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ (03/02)
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το θέμα με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, που παρανόμως στελεχώνουν την ΚΕΔ, έχει ως εξής: Θα προλάβουν τα φύγουν μόνοι τους, ή θα τους διώξουν, όταν γίνουν οι αλλαγές; Προς το παρόν, με αφορμή τους ορισμούς, κάνουν τα πάντα για να ρεζιλευτούν:
1) Στο παιχνίδι Βέροια-Ολυμπιακός 0-1 ο Τζήλος έπρεπε να βγάλει τέσσερις κόκκινες κάρτες στον Καπετάνο που χτύπησε Ντε λα Μπέγια, Ρέτσο, Νικολάου, Ανδρούτσο, όμως δεν έδειξε ούτε κίτρινη. Αντί να τον τιμωρήσουν, όρισαν τον απίθανο Λαρισαίο ρέφερι στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Καμία έκπληξη! Αυτό γίνεται πάντα με τους διαιτητές που αδικούν τον Ολυμπιακό.
2) Στο παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0 ο Παπαδόπουλος απέβαλε τον Τριάδη με δύο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, όμως ταυτόχρονα έδειξε ότι δεν ξέρει τους κανονισμούς! Στο 63’ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκοβιτς εκτέλεσε οφσάιντ με πάσα σε αμυντικό μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα έπρεπε να βγει έξω από την περιοχή!!! Μόνο για το τελευταίο έπρεπε να του πάρουν το δίπλωμα του διαιτητή, όμως τον όρισαν Λεβαδειακός-Πλατανιάς. Προσέξτε: Τόσο του Παπαδόπουλου όσο και του Τζήλου είναι σερί ορισμοί.
3) Για το διαιτητικό… χειρουργείο σε βάρος του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, ο Μάνταλος έμεινε εκτός για 20 μέρες. Την Τετάρτη σφύριξε Λάρισα-ΠΑΟΚ 0-2, ένα ματς που δεν είχε βαθμό δυσκολίας, όμως το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ τον έκρινε φορμαρισμένο και τον έβαλε Παναιτωλικός-Ατρόμητος. Υπάρχει άνθρωπος που να μην πιστεύει ότι αυτό έγινε για να καλύψει το χαμένο έδαφος; Υπάρχει άνθρωπος που να μην πιστεύει ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί που αδικούν τον Ολυμπιακό τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης;
Την ίδια στιγμή οι διαιτητές και οι βοηθοί για τους οποίους η συμμορία της προπαγάνδας στέλνει μηνύματα να τιμωρηθούν, όλως τυχαίως μπαίνουν όχι απλώς στην… κατάψυξη, αλλά τους στέλνουν στον Βόρειο Πόλο!

Η συμμορία της προπαγάνδας τούς χορεύει στο ταψί; Στέλνει μηνύματα και κατά σύμπτωση τιμωρούνται διαιτητές ή βοηθοί.

Οι ίδιοι

Τριτσώνης, Κουκουλάκης δείχνουν ότι δεν έχουν σχέδιο για τη διαιτησία. Τους ίδιους και τους ίδιους βάζουν συνέχεια. Δίνουν την εντύπωση ότι δεν βλέπουν τα παιχνίδια για να τσεκάρουν πώς πάει ένας διαιτητής ή αν κάνει ή δεν κάνει. Παράλληλα, δίνουν την εντύπωση ότι δεν διαβάζουν τις εκθέσεις των παρατηρητών. Τα λάθη συνεχίζονται, όμως αυτοί το… βιολί τους. Προβλέπουμε ότι η προχειρότητα θα φανεί περισσότερο στα ντέρμπι.

Εκλεκτοί
Μέχρι και στους πίνακες των διεθνών υπάρχουν… εκλεκτοί. Το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ δίνει την εντύπωση ότι ενεργεί με ρεβανσισμό απέναντι στους ρέφερι που έγιναν πέρσι διεθνείς και ταυτόχρονα οι ίδιοι έχασαν το σήμα της FIFA. Με εξαίρεση τους Σιδηρόπουλο, Μάνταλο και λίγο τον Παπαπέτρου, οι υπόλοιποι μπαίνουν μια στο τόσο.

Εμμονές
Νέα παιδιά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, αλλά η παραγοντική τους νοοτροπία βρίσκεται αρκετά χρόνια πίσω. Δείχνουν ότι έχουν εμμονές. Ενώ υπάρχουν αποκλεισμένοι ρέφερι, ο Ζαχαριάδης μπαίνει συνέχεια. Ο Θεσσαλονικιός επέστρεψε στους πίνακες τον Δεκέμβριο, παράνομα επειδή ήταν εκτός για 1,5 χρόνο και επειδή έβγαλε μόνο τα τεστ της Γ’ Εθνικής, όμως μέχρι τώρα έχει πάρει τέσσερα παιχνίδια. Ομως, δεν είναι ο μοναδικός που πάει καλά!

Απορίες
Εχουμε και λέμε: 1) Μήπως τα τρένα άρχισαν να σφυράνε καλύτερα; 2) Την προηγούμενη φορά που ήρθε από δυτικά, οι κακές γλώσσες λένε ότι πέρασε από μεγάλο γραφείο, 3) Ολα δείχνουν ότι θα του δώσουν παιχνίδι, όμως θα είναι η τελευταία ευκαιρία του. Διευκρινίζουμε ότι το ένα κουίζ είναι άσχετο με το άλλο.

Εχει… αέρα με τον Θάνο
Για ενδέκατη φορά ορίζεται ο Θάνος (Γρεβενών) σε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή θα διαιτητεύσει το παιχνίδι του με τον Αστέρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει νίκες, με εξαίρεση το περσινό ματς, όπου ηττήθηκε από τον Ηρακλή, όμως ο Θάνος δεν είχε δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ! Συνολικά με Θάνο ο ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η άλλη ήττα είναι στις 16/02/14 (Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1).

Πρώτη φορά στον Ολυμπιακό
Ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Ξάνθη) ορίστηκε στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ηρακλής και είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε έρθει μόνο ως τέταρτος, για παράδειγμα μαζί με τον Αρετόπουλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Φέτος ο Κιοτζένης ορίστηκε για τέταρτη φορά και προέρχεται από τιμωρία αφού στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Πανιώνιο 1-4, δεν έδωσε πέναλτι. Ο αγώνας έγινε στις 18/12 και σφύριξε ξανά την περασμένη Τετάρτη ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-0.