ΒΟΥΛΗ: «Καυτή» ερώτηση της Καραμανλή στον Βασιλειάδη για τη διοικούσα της ΕΠΟ και «αν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της θητείας της και της επιστροφής στην κανονικότητα με την εκλογή αιρετής διοίκησης»

***Η υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της ΝΔ αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις του υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Την Δευτέρα 6/2/2017 θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Καραμανλή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, σχετικά με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως τονίζει στην ερώτησή της η κ. Καραμανλή, αποφεύγει να προσδιορίσει χρονικά τη λήξη της θητείας της Επιτροπής, ενώ παράλληλα δηλώνει τις προθέσεις του για αλλαγές σε ζητήματα του ποδοσφαίρου , όπως η διαιτησία , χωρίς να ξεκαθαρίζει αν αποτελούν κυβερνητικούς σχεδιασμούς ή προτάσεις των διεθνών ομοσπονδιών.
Η Βουλευτής επισημαίνει ότι έχουν παρέλθει 4 μήνες από το διορισμό της Επιτροπής ρωτά τον κ. Βασιλειάδη:
- Έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για την τροποποίηση των εθνικών μας νόμων και αν ναι ποιες τροποποιήσεις του έχουν ζητηθεί και ποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβει.
- Σε ποιο σημείο βρίσκεται το έργο της Επιτροπής Εξομάλυνσης και αν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της θητείας της και της επιστροφής στην κανονικότητα με την εκλογή αιρετής διοίκησης.