Δρόσος στους διαιτητές: «Σας θαυμάζω»! - Ο Τριτσώνης απέφυγε να αναλάβει ευθύνες για τα λάθη που είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά

***Κουβέντα για τις «μαύρες λίστες» των ανεπιθύμητων ρέφερι από τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ που όλως τυχαίως δεν ορίζονται
Το εγκώμιο των διαιτητών έπλεξε ο Ιωάννης Δρόσος, ο οποίος παραβρέθηκε στο σεμινάριο ως πρόεδρος της διοικούσας της ΕΠΟ και έκανε την απονομή των σημάτων των διεθνών ρέφερι και βοηθών. «Σας θαυμάζω για αυτό που κάνετε, είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς όλοι στρέφονται εναντίον σας για τις αποφάσεις που παίρνετε», ανέφερε στην ομιλία του.


Στους διαιτητές μίλησε και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρος Τριτσώνης, επισημαίνοντας ότι περισσότερα θα πει αύριο ο Κουκουλάκης στις οδηγίες που θα δώσει. Ηταν πιο πολύ απολογιστικός, όμως δεν είπε λέξη για τους… κομμένους από τις ΠΑΕ διαιτητές. «Η προηγούμενη ΚΕΔ δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Αναλάβαμε όταν το ποδόσφαιρο ήταν πολωμένο και το κλίμα ήταν περίεργο. Εχουμε μόνο τρεις μήνες, θα φτιάξουμε όλα. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο. Θέλουμε ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες», είπε ο Τριτσώνης. Φυσικά και δεν ανέλαβε ευθύνες για τίποτα!