Τι είπε η δικαστής



Μπορεί να πέρασε καιρός από την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της προσφυγής του κ. Μαλάτου, αλλά τα ηθικά (και άλλα) διδάγματα από την υπόθεση παραμένουν ισχυρά και ... προκαλούν!
Προκαλούν την νοημοσύνη όσων τόσα χρόνια οργάνωναν , δεξιά και αριστερά με την ίδια ένταση, την διάχυση της εκλογικής εξουσίας στην ΕΠΟ στα σωματεία- μέλη της, ανέπτυσσαν θεωρίες για διευρυμένη εκλογική συμμετοχή στο όνομα μιας δήθεν δημοκρατικοφανούς μεταστροφής προς τη βάση, κατέθεταν, με τη μανία του ιδεοληπτικού τις ίδιες και τις ίδιες προτάσεις περί "εκλεκτόρων" και συμφωνούσαν, στο πλαίσιο μιας αστείας αντιπολίτευσης, με τους εκάστοτε ανιστόρητους που παρίσταναν τους υπουργούς για μια περισσότερο "δημοκρατική" ΕΠΟ.
Τι είπε, σε απλά ελληνικά, η δικαστής για να απορρίψει την καθόλα τεκμηριωμένη, σύμφωνα με τους νόμους Κοντονή (2015) και Ορφανού (2004), προσφυγή του κ. Μαλάτου, η δικαστής; Το αυτονόητο.
Μέλη της ΕΠΟ. είναι μόνο οι δευτεροβάθμιες Ενώσεις της και κανένας άλλος. Τα σωματεία είναι μόνο μέλη των Ενώσεων και όχι της ΕΠΟ. Περισσότερο δε, ακόμη, δεν έχουν κανένα έννομο συμφέρον οι ιδιώτες που είναι μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων, μελών των δευτεροβάθμιων Ενώσεων, μελών της τριτοβάθμιας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πως γίνεται λοιπόν να επιχειρεί κάποιος να διευρύνει ένα εκλογικό σώμα και να περιλαμβάνει σε αυτό "εκλέκτορες" που θα προέλθουν από την συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης τους σωματείων που δεν είναι μέλη της ΕΠΟ;

Υ.Γ. Την κάτσαμε τη βάρκα!