Τζώρτζογλου: «Η Κρήτη στέλνει μήνυμα ενότητας που μπορεί να αποτελέσει «οδηγό» και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα»

***Ελευθεριάδης: «Η συναίνεση είναι λύση για το ποδόσφαιρο»


ΠΗΓΗ: www.neakriti.gr

Η χθεσινή εκδήλωση (σ.σ. 20/02) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για την κοπή της πίτας ήταν ξεχωριστή και έστειλε "μηνύματα" ενότητας προς πάσα κατεύθυνση. Οι παρουσίες των σωματείων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου στο "Mylos Stage" δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα, όπου η "στρογγυλή θεά" μονοπώλησε στις συζητήσεις.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, καλωσόρισε από το βήμα θεσμικούς φορείς του αθλητισμού και όχι μόνο, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην παρουσία των τριών άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κρήτης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το Ηράκλειο, το Λασίθι, το Ρέθυμνο και τα Χανιά στέλνουν "μήνυμα" συγκρητισμού και ενότητας, που μπορεί να αποτελέσει «οδηγό» και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Παρών ήταν και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, που τόνισε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ότι η συναίνεση είναι η λύση για το ποδόσφαιρο της χώρας και όχι ο διχασμός, ενώ ο κ. Τζώρτζογλου επισήμανε ότι το "παρών" στην εκδήλωση ήθελε να δώσει και ο έτερος υποψήφιος για την Ομοσπονδίας, Χρήστος Γραμμένος, όμως δεν μπόρεσε λόγω σοβαρών προσωπικών υποχρεώσεων. Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Πολεμαρχάκης και οι Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Ανέστη Νάστο, Ηλία Κώτσιο και Γιάννη Κοιλιάρα.
Ξεχωριστές ήταν οι τιμητικές βραβεύσεις που έγιναν από την ΕΠΣΗ στον παρατηρητή Βαγγέλη Νησωτάκη, στον πατέρα Αλέξανδρο Παναγιωτάκη (παράγοντας Ομόνοιας), στον πρώην διαιτητή Χρήστο Χανιωτάκη, τον Στέλιο Βαρουξάκη (που ηγείται της ομάδας στην ΕΠΣ Χανίων) για τις ανόδους του Πλατανιά ως τη Σούπερ Λίγκα, καθώς και το μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Σήφη Κορωνάκη.

Τις ομάδες του Ηρακλείου περίμεναν αρκετές εκπλήξεις και δώρα, ενώ η ηγεσία της Ένωσης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς.